Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp negociere Timo Werner Liverpool

Sebastian Ujica

Actualizat 26/05/2020 la 08:42 GMT+3

Jurgen Klopp, managerul celor de la FC Liverpool, a avut o întâlnire cu ajutorul aplicație Zoom cu atacantul lui RB Leipzig, Timo Werner.

Jurgen Klopp (Liverpool) a discutat pe Zoom cu atacantul lui Leipzig, Timo Werner

Credit imagine: Eurosport

Liverpool este pe primul loc în Premier League și mai are nevoie de 2 victorii pentru a-și asigura matematic titlul, însă Jurgen Klopp se gândește și la viitor. Iar una dintre mutările anticipate este cea a lui Timo Werner, atacantul celor de la RB Leipzig.
Werner a marcat 24 de goluri în actualul sezon și este depășit în clasamentul golgheterilor din Bundesliga doar de către Robert Lewandowski (27 de goluri). Dorința jucătorului de a ajunge la Liverpool nu este un secret după ce germanul și-a declarat admirația pentru Liverpool în mai multe interviuri în acest an.
Liverpool este marea favorită să-l transfere pe Timo Werner iar Jurgen Klopp a făcut o mutare importantă pentru a facilita acest transfer. Managerul lui Liverpool dorea să-l întâlnească personal pe Werner însă pandemia de coronavirus i-a dat planurile peste cap. Astfel, Klopp a decis să discute cu Werner cu ajutorul aplicației Zoom.

Werner, tot mai aproape de Liverpool

Nemții de la Bild scriu că Werner și Klopp au discutat despre un posibil transfer imediat după Paște. Jurnalistul Raphael Honigstein, cel care a scris și biografia lui Jurgen Klopp, a confirmat la rândul său: "Până acum, Liverpool a fost mereu asociată cu Werner ca posibilă destinație. Și au existat mai multe întâlniri între el și Klopp, cel puțin virtual, în ultimele săptămâni".
Aflat la acel moment în ultimele 12 luni de contract, Werner a semnat vara trecută o nouă înțelegere cu RB Leipzig până în 2023. Însă înțelegea a fost ca atacantului să nu îi fie blocat un posibil transfer iar Leipzig să încaseze o sumă frumoasă. Conform Bild, clauza de reziliere este de 55 de milioane de euro pentru acest sezon, în funcție și de performanțele interne ale lui Leipzig, și anume o calificare în următorul sezon al UEFA Champions League.
Singura problemă pentru transfer este legată de ezitările celor de la Liverpool din cauza incertitudinii financiare cauzate de pandemie. "Cred că doar așteaptă ca lucrurile să se reașeze. Posibil ca perioada de transferuri să fie mult mai târziu decât de obicei. Astfel de mutări sunt anunțate în mod normal în aprilie/mai, dar de data aceasta poate să fie în august sau septembrie" mai spune Honigstein.
Timo Werner a marcat un hattrick în weekend în partida cu Mainz, a doua oară când reușește acest lucru în fața aceleiași echipe în actualul sezon. Alte cluburi de top precum Man United, Chelsea, Real Madrid, Barcelona sau Inter sunt interesate de Werner, însă atacantul german și-a exprimat clar dorința de a ajunge la Liverpool. Bayern putea să le ia fața "cormoranilor", însă i-au cerut lui Werner vara trecută să aștepte un an până îi expiră contractul cu Leipzig și să fie adus gratis. Deranjat de tactica celor de la Bayern, Werner a decis atunci să semneze o nouă înțelegere cu Leipzig iar orice tentativă a celor de la Bayern de a-l transfera pare sortită eșecului.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo