Kylian Mbappe rămâne unul dintre cei mai doriți jucători din lume în acest moment. Tânărul jucător francez a fost un element cheie pentru naționala Franței în drumul către titlul mondial, iar la PSG are 69 de goluri în 98 de apariții.
La doar 20 de ani, Mbappe este marele vis pentru Real Madrid. Însă echipa lui Florentino Perez are un rival pe măsură în Juventus! Ziarul de casă al torinezilor, Tuttosport, anunță că Juve a demarat deja "operațiunea Mbappe".

Mbappe nu își prelungește contractul cu PSG

Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
ACUM 5 ORE
Actualul contract al lui Mbappe cu PSG urmează să expire la finalul sezonului 2021/2022, astfel că Paris Saint-Germain nu este nevoită să îl vândă. Însă jucătorul francez le-a transmis deja celor de la PSG că nu are de gând să semneze o nouă înțelegere, astfel că plecarea sa pare o certitudine.
Transferul lui Mbappe ar confirma strategia pe termen lung a celor de la Juventus, cea care a reușit în ultimele 2 perioade de transferuri din vară să-i aducă pe Cristiano Ronaldo și Matthijs De Ligt, doi dintre cei mai bine cotați jucători din lume. "Următorul transfer important va fi un jucător la nivelul lui Cristiano, dar mai tânăr" spunea un oficial al lui Juventus în urmă cu o lună. Acesta este Kylian Mbappe.
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
21/01/2022 LA 12:06
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17