Agentul jucătorului, Nick Arcuri, a dezvăluit că Juren Klopp a mers personal în Brazilia pentru a discuta cu oficialii lui Santos și cu jucătorul care avea la acea vreme 16 ani.
Când Rodrygo se pregătea să semneze primul contract de jucător profesionist, la 16 ani, un oficial de la Liverpool m-a sunat să-mi spună că Klopp îl știe deja, că l-a văzut jucând și că vrea să vină să-l vadă personal. (Klopp) a mers pe Youtube, a căutat <<jucători talentați din Brazilia>>, Rodrygo a apărut și era foarte tânăr. Klopp a mers în Brazilia și l-a plăcut
M-au contactat și am mers în Anglia la biroul de acolo al celor e la Liverpool. I-am adus propunerea apoi lui Modesto, președintele de atunci al lui Santos. Modesto nu a acceptat. Santos nu a vrut să-l vândă atunci pe Rodrygo și acesta a semnat cu ei primul contract. Însă prima propunere oficială pentru Rodrygo a venit când avea 16 ani și a fost de la Liverpool
Europa League
#DORdeSPORT Minunea de pe Anfield și o bere la Cavern Club
15/04/2020 LA 05:45

31 de ani de la tragedia de la Hillsborough

Astăzi, pe 15 aprilie, se împlinesc 31 de ani de la tragedia din semifinala Cupei Angliei ce a avut loc pe stadionul Hillsborough. 96 de persoane și-au pierdut viața după ce o tribună a cedat, în timp ce 766 au fost rănite.
Managerul celor de la Liverpool, Jurgen Klopp, a ținut să transmită un mesaj prin intermediul paginii oficiale a lui Liverpool pentru suporteri cu ocazia comemorării victimelor tragediei din 1989.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
ACUM 19 ORE
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
16/05/2022 LA 14:22