Presa din Turcia anunță că Liverpool și Besiktas au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al lui Loris Karius pentru suma de 8 milioane de lire sterline. Portarul german a avut evoluții bune în ultima perioadă și i-a convins pe oficialii clubului turc să îl transfere definitiv.
Karius a fost împrumutat de Liverpool la Besiktas timp de 2 ani în vara lui 2018, după ce echipa lui Jurgen Klopp și-a asigurat serviciile lui Alisson Becker. Karius a avut câteva erori și în Turcia, însă este titularul cert din poarta echipei.

Ultimul meci: finala UEFA Champions League

Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
ACUM 20 ORE
Loris Karius a devenit titular în poarta lui Liverpool în a doua jumătate a sezonului 2017/2018, el fiind preferat de Jurgen Klopp lui Simon Mignolet. Germanul a fost titular în finala UEFA Champions League din acel sezon, pierdută de Liverpool cu 3-1 în fața celor de la Real Madrid.
Karius a greșit grav la reușita de 1-0 a lui Benzema și la ultimul gol al partidei înscris de Gareth Bale. Cei de la Liverpool au anunțat ulterior că lui Karius i-a fost depistată o comoție suferită în timpul partidei.
Aducerea lui Alisson i-a semnat sentința lui Karius, cel care a fost trimis în Turcia după ce a comis câteva gafe în partidele din presezon ale lui Liverpool, lucru care l-a convins pe Klopp să renunțe la portarul pe care l-a adus de la Mainz cu 4 milioane de lire.
Premier League
Jurgen Klopp, scrisoare emoționantă către un fan al lui Liverpool care suferă de o boală gravă
IERI LA 18:50
Premier League
Salah a primit galbene exclusiv pentru că și-a scos tricoul. Reacția genială a lui Klopp
IERI LA 07:59