Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool a ajuns la un acord pentru vânzarea lui Loris Karius cu 8 milioane de lire

Sebastian Ujica

Actualizat 22/11/2019 la 10:49 GMT+2

Liderul din Premier League, FC Liverpool, îl vinde pe Karius la Besiktas.

Loris Karius (1) of Besiktas reacts after Turkish Super Lig soccer match between Kasimpasa and Besiktas at Recep Tayyip Erdogan Stadium in Istanbul, Turkey on December 22, 2018.

Credit imagine: Getty Images

Presa din Turcia anunță că Liverpool și Besiktas au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al lui Loris Karius pentru suma de 8 milioane de lire sterline. Portarul german a avut evoluții bune în ultima perioadă și i-a convins pe oficialii clubului turc să îl transfere definitiv.
Karius a fost împrumutat de Liverpool la Besiktas timp de 2 ani în vara lui 2018, după ce echipa lui Jurgen Klopp și-a asigurat serviciile lui Alisson Becker. Karius a avut câteva erori și în Turcia, însă este titularul cert din poarta echipei.

Ultimul meci: finala UEFA Champions League

Loris Karius a devenit titular în poarta lui Liverpool în a doua jumătate a sezonului 2017/2018, el fiind preferat de Jurgen Klopp lui Simon Mignolet. Germanul a fost titular în finala UEFA Champions League din acel sezon, pierdută de Liverpool cu 3-1 în fața celor de la Real Madrid.
Karius a greșit grav la reușita de 1-0 a lui Benzema și la ultimul gol al partidei înscris de Gareth Bale. Cei de la Liverpool au anunțat ulterior că lui Karius i-a fost depistată o comoție suferită în timpul partidei.
Aducerea lui Alisson i-a semnat sentința lui Karius, cel care a fost trimis în Turcia după ce a comis câteva gafe în partidele din presezon ale lui Liverpool, lucru care l-a convins pe Klopp să renunțe la portarul pe care l-a adus de la Mainz cu 4 milioane de lire.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo