Christian Eriksen este aproape de despărțirea de Tottenham. Mijlocașul danez mai are contract până în vară cu Spurs și nu dorește să-l prelungească, astfel că echipa lui Jose Mourinho încearcă să-l vândă în această iarnă pentru a nu-l pierde gratis.
Inter Milano a fost până acum clubul care a insistat cel mai mult pentru transfer iar Eriksen s-a întâlnit săptămâna aceasta cu președintele lui Tottenham, Daniel Levy, pentru a-i transmite să fie lăsat să plece la Inter.

Barcelona a intrat pe fir

UEFA Europa Conference League
Jose Mourinho, "sanctificat" de fanii Romei! Imagini memorabile din capitala Italiei
06/05/2022 LA 17:36
Însă destinația finală a lui Eriksen poate să fie alta! Conform Sky Sports, Barcelona s-a interesat de situația lui Eriksen și este gata să facă o ofertă care să-l redirecționeze pe mijlocașul de 27 de ani către Catalunya.
Eriksen s-a înțeles în ceea ce privește contractul cu cei de la Inter, însă Barcelona este dispusă să egaleze oferta italienilor pentru jucător. Astfel, lupta se va da pentru clubul care va ajunge să se înțeleagă cu Tottenham astfel încât Eriksen să se transfere până la finalul perioadei de mercato.
Cei de la Inter au oferit 11 milioane de lire plus bonusuri pentru jucător, însă Tottenham dorește să încaseze 17 milioane de lire.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Mourinho și Simeone se bat pentru un jucător pe care Manchester United a plătit 55 de milioane de €
04/05/2022 LA 18:59
Premier League
Ce bonusuri vor încasa jucătorii de la Tottenham pentru calificarea în următorul sezon de UCL
04/05/2022 LA 07:47