Considerat unul dintre cei mai promițători fundași centrali din lume, Dayot Upamecano s-a aflat pe lista multor cluburi importante în ultimele luni. Francezul de 21 de ani evoluează la Leizpig și are o clauză de reziliere de 60 de milioane de euro.
Cei de la Leipzig doresc să-l vândă în această vară pentru a nu-l pierde gratis în 2021, când îi expiră contractul.

Bayern a câștigat cursa

Premier League
Arsenal, primul club din Anglia care a reluat antrenamentele pe teren. Ce măsuri speciale s-au luat
28/04/2020 LA 11:02
Nemții de la Bild anunță că Upamecano va juca din sezonul viitor la Bayern Munchen! Jucătorul a refuzat celelalte oferte, fiind dorit și în Premier League de Arsenal și Manchester United.
Upamecano a ales să rămână în Bundesliga, acceptând oferta lui Bayern. Astfel, cele două cluburi urmează să negocieze o sumă de transfer, Bayern nedorind să achite clauza de reziliere în contextul actual în care pandemia de coronavirus a oprit fotbalul.
Upamecano a jucat în 29 de partide pentru Leipzig în acest sezon, fiind titular vara trecută în naționala Franței U21 la Euro.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Arsenal se reorientează după ce l-a ratat pe Vlahovic! Arteta vrea un vârf care a costat o avere
ACUM 8 ORE
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
ACUM 10 ORE