Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lovitură pentru Arsenal și Man United. Jucătorul dorit de cele două cluburi va ajunge la Bayern

Sebastian Ujica

Publicat 28/04/2020 la 14:38 GMT+3

Fundașul celor de la Leipzig, Dayot Upamecano, va fi transferat de Bayern Munchen.

Aaron Wan-Bissaka, în duel cu Pierre-Emerick Aubameyang în partida dintre Arsenal și Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Considerat unul dintre cei mai promițători fundași centrali din lume, Dayot Upamecano s-a aflat pe lista multor cluburi importante în ultimele luni. Francezul de 21 de ani evoluează la Leizpig și are o clauză de reziliere de 60 de milioane de euro.
Cei de la Leipzig doresc să-l vândă în această vară pentru a nu-l pierde gratis în 2021, când îi expiră contractul.

Bayern a câștigat cursa

Nemții de la Bild anunță că Upamecano va juca din sezonul viitor la Bayern Munchen! Jucătorul a refuzat celelalte oferte, fiind dorit și în Premier League de Arsenal și Manchester United.
Upamecano a ales să rămână în Bundesliga, acceptând oferta lui Bayern. Astfel, cele două cluburi urmează să negocieze o sumă de transfer, Bayern nedorind să achite clauza de reziliere în contextul actual în care pandemia de coronavirus a oprit fotbalul.
Upamecano a jucat în 29 de partide pentru Leipzig în acest sezon, fiind titular vara trecută în naționala Franței U21 la Euro.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo