Deși transferul de la Borussia Dortmund la Barcelona a fost până acum un eșec pentru Ousmane Dembele, francezul nu renunță la "visul catalan".
Gianluca DiMarzio dezvăluie că jucătorul a refuzat orice negociere cu alt club, de Dembele fiind interesate Juventus și Liverpool.

A refuzat-o pe Liverpool

Liga
Un jucător important de la Real Madrid amenință că pleacă de la club! Ce echipe sunt pe urmele lui
ACUM 20 ORE
Dembele nu are de gând să plece de la Barcelona, fiind convins că poate să devină un jucător esențial pentru club. Conform DiMarzio, Liverpool a făcut o ofertă în urmă cu câteva zile pentru Dembele.
Cei de la Liverpool au contactat clubul și agentul jucătorului, intenționând să-l aducă pe Dembele sub formă de împrumut, cu clauză pentru un transfer definitiv.
Negocierile au fost stopate rapid, mesajul lui Dembele fiind clar: rămâne la Barca. Același lucru s-a întâmplat și în cazul celor de la Juventus, cei care îl doreau pe Dembele inclus în afacerea Pjanic.
Cum varianta Dembele a picat pentru Juventus, aceștia s-au reorientat către Arthur, însă cei de la Barcelona nu sunt în acest moment dispuși să renunțe la mijlocașul brazilian.
https://i.eurosport.com/2020/06/02/2827070.jpg
Premier League
Liverpool are viitorul asigurat! Un puști de 16 ani, integralist pentru "cormorani" în Cupa Ligii
IERI LA 07:32
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
21/09/2021 LA 06:38