Deși transferul de la Borussia Dortmund la Barcelona a fost până acum un eșec pentru Ousmane Dembele, francezul nu renunță la "visul catalan".
Gianluca DiMarzio dezvăluie că jucătorul a refuzat orice negociere cu alt club, de Dembele fiind interesate Juventus și Liverpool.

A refuzat-o pe Liverpool

Liga Campionilor UEFA
Klopp nu renunță: "Rezervați hotelul pentru finala viitoare!" Ce le-a spus la pauză jucătorilor
ACUM O ORĂ
Dembele nu are de gând să plece de la Barcelona, fiind convins că poate să devină un jucător esențial pentru club. Conform DiMarzio, Liverpool a făcut o ofertă în urmă cu câteva zile pentru Dembele.
Cei de la Liverpool au contactat clubul și agentul jucătorului, intenționând să-l aducă pe Dembele sub formă de împrumut, cu clauză pentru un transfer definitiv.
Negocierile au fost stopate rapid, mesajul lui Dembele fiind clar: rămâne la Barca. Același lucru s-a întâmplat și în cazul celor de la Juventus, cei care îl doreau pe Dembele inclus în afacerea Pjanic.
Cum varianta Dembele a picat pentru Juventus, aceștia s-au reorientat către Arthur, însă cei de la Barcelona nu sunt în acest moment dispuși să renunțe la mijlocașul brazilian.
https://i.eurosport.com/2020/06/02/2827070.jpg
Liga
Primul pas pe care Real Madrid o să-l facă după finala Champions League! Pentru cine începe asaltul
ACUM O ZI
Liga Campionilor UEFA
Real Madrid o învinge pe Liverpool și cucerește pentru a 14-a oară trofeul UEFA Champions League
IERI LA 06:05