Liverpool e gata să transfere un nou jucător de la Leipzig după ce l-a adus pe Naby Keita în urmă cu 2 ani. Timo Werner, golgheterul german de 23 de ani al echipei aflate pe locul 2 în Bundesliga, a vorbit din nou despre posibilitatea de a juca pentru Liverpool. Werner o făcuse și după partida din UEFA Champions League cu Tottenham când a marcat unicul gol.
Werner a marcat un nou gol pentru Leipzig în victoria incredibilă cu Schalke, 5-0 pe terenul acesteia. În interviul de la zona mixtă, Werner a trimis un mesaj clar pentru Liverpool, nelăsând loc de interpretări.
Jurgen Klopp este cel mai bun antrenor din lume. Sunt multe lucruri care sugerează că m-aș potrivi foarte bine cu stilul lor de joc. Dar nu mă gândesc la acest lucru în acest moment pentru că avem atât de multe de făcut cu Leipzig. Nu exclud nicio variantă. Avem EURO în vară, vreau să mă concentrez pe acel turneu. La toate celelalte mă voi gândi după sezon
Liga
Barcelona are de unde alege! Nume uriașe pe lista interminabilă de jucători oferiți lui Xavi
19/01/2022 LA 10:56
Însă transferul lui Werner la Liverpool poate fi oficializat înainte de finalul sezonului. Atacantul german are o clauză de reziliere de 60 de milioane de euro care trebuie activată până în luna aprilie, conform presei din Germania. Werner are 21 de goluri în acest sezon pentru Leipzig, egalându-și deja cel mai bun sezon în Bundesliga din acest punct de vedere.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
UEFA Europa Conference League
Noul sistem al lui Chelsea și cum ar putea să facă diferența în partida cu Manchester City
14/01/2022 LA 19:06
Liga
Xavi e pus pe fapte! Starul ajuns la Chelsea în 2020 care e acum foarte aproape de Barcelona
26/12/2021 LA 09:44