Manchester United a fost una dintre echipele care părea că va cheltui cel mai mulți bani în perioada de mercato din iarnă. Cu 4 zile înainte de finalul perioadei de mercato, Solskjaer nu a primit niciun jucător nou.
Antrenorul lui United a vorbit despre situație în conferința de presă de dinaintea meciului cu Manchester City din returul semifinalelor Cupei Ligii Angliei. În tur, City a câștigat pe Old Trafford cu 3-1.
Dacă există o oportunitate, atunci clubul o urmărește, urmărim. Este dificil să faci transferuri în luna ianuarie, mereu a fost. Nu-mi aduc aminte câte afaceri bune am făcut în ianuarie. Este foarte dificil pentru că celelalte cluburi nu vor să-și piardă cei mai buni jucători
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM 16 ORE
Haaland și Bruno Fernandes au fost principalele ținte ale celor de la Manchester United în această perioadă de transferuri. Atacantul norvegian a ajuns până la urmă la Dortmund unde a marcat 5 goluri în primele 2 apariții! În ceea ce îl privește pe portughez, negocierile cu Sporting nu au avut un deznodământ bun, existând în continuare o diferență semnificativă între suma oferită de United și cea solicitată de clubul portughez.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Bundesliga
Dortmund oferă 45 de milioane de € pentru înlocuitorul lui Haaland! Nemții au concurență serioasă
ACUM 17 ORE
Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
ACUM 19 ORE