Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Man United, fără vreun transfer în ianuarie? Anunțul făcut de Solskjaer astăzi

Sebastian Ujica

Publicat 28/01/2020 la 12:37 GMT+2

Deși Ole Gunnar Solskjaer i-a dorit în această iarnă pe Erling Braut Haaland și pe Bruno Fernandes, Manchester United poate să râmână cu mâinile goale.

Ole Gunnar Solskjaer

Credit imagine: Eurosport

Manchester United a fost una dintre echipele care părea că va cheltui cel mai mulți bani în perioada de mercato din iarnă. Cu 4 zile înainte de finalul perioadei de mercato, Solskjaer nu a primit niciun jucător nou.
Antrenorul lui United a vorbit despre situație în conferința de presă de dinaintea meciului cu Manchester City din returul semifinalelor Cupei Ligii Angliei. În tur, City a câștigat pe Old Trafford cu 3-1.
Dacă există o oportunitate, atunci clubul o urmărește, urmărim. Este dificil să faci transferuri în luna ianuarie, mereu a fost. Nu-mi aduc aminte câte afaceri bune am făcut în ianuarie. Este foarte dificil pentru că celelalte cluburi nu vor să-și piardă cei mai buni jucători
Haaland și Bruno Fernandes au fost principalele ținte ale celor de la Manchester United în această perioadă de transferuri. Atacantul norvegian a ajuns până la urmă la Dortmund unde a marcat 5 goluri în primele 2 apariții! În ceea ce îl privește pe portughez, negocierile cu Sporting nu au avut un deznodământ bun, existând în continuare o diferență semnificativă între suma oferită de United și cea solicitată de clubul portughez.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
live transfers
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo