Bruno Fernandes este cu un pas mai aproape de Manchester United! Transferul pe care l-a dorit Ole Gunnar Solskjaer toată iarnă a intrat în impas în ultima săptămână, existând o diferență semnificativă între cerere și ofertă.
Situația a fost deblocată de intervenția Barcelonei! Pentru a nu risca să-l piardă pe jucătorul pe care Barcelona voia să-l trimită sub formă de împrumut la Valencia, Manchester United a mărit în 2 rânduri oferta către Sporting.

Ultima ofertă e pe placul portughezilor

Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
ACUM 10 ORE
Astfel, mutarea are șanse mari să aibă loc. Manchester United va urma să achite 55 de milioane de euro pentru jucătorul portughez, plus alte 25 de milioane de euro bonus în funcție de anumite clauze de contract, anunță Sky Sports, BBC și The Guardian. Oferta încă nu a fost acceptată de Sporting, însă mutarea are acum șanse mari să aibă loc în această iarnă.
Aceste clauze sunt după cum urmează:
  • 5 milioane de euro pentru număr de jocuri
  • 5 milioane de euro pentru calificarea în UEFA Champions League
  • 5 milioane de euro pentru câștigarea Premier League
  • 5 milioane de euro pentru câștigarea UEFA Champions League
  • 5 milioane de euro pentru câștigarea Balonului de Aur
Problema celor de la Manchester United este că Barcelona este dispusă să ofere aceeași sumă pentru Bruno Fernandes. O altă problemă pentru United este că agentul jucătorului este Jorge Mendes. Iar acesta și-ar dori ca jucătorul să o aleagă pe Barcelona pentru a debloca și transferul lui Rodrigo la catalani. Atacant reprezentat de același Jorge Mendes.
Astfel, transferul lui Bruno Fernandes la Manchester United sau Barcelona depinde doar de jucător. Iar portughezii de la Record scriu că acesta a ales-o pe Manchester United! Anunțul este confirmat de mai mulți jurnaliști care menționează că Bruno Fernandes va semna un contract pe 5 ani cu United.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Liga
Ansu Fati trăiește un coșmar fără sfârșit! Decarul Barcelonei s-a "rupt" din nou! Cât va absenta
IERI LA 08:46
Liga
VIDEO | Golul începutului de an a fost reușit de brazilianul de 15 ani dorit insistent de Barcelona
IERI LA 08:07