Mario Mandzukic este aproape de venirea în Premier League. Atacantul croat nu intră în planurile lui Maurizio Sarri la Juventus și este dorit de United. Tuttosport, publicație cunoscută ca fiind apropiată de cei de la Juventus, anunță că există un acord verbal între Mandzukic și Man United.
Suma de transfer va fi una modestă, de aproximativ 14 milioane de euro. Mandzukic a fost dorit și în vară de Manchester United, cea care a fost nevoită în ultimele meciuri să îi folosească în atac pe puștii Mason Greenwood și Tahith Chong din cauza accidentărilor. Anthony Martial încă nu și-a revenit iar Marcus Rashford a acuzat și el probleme medicale.
Mandzukic va împlini 34 de ani vara viitoare însă acest lucru nu îl oprește pe Ole Gunnar Solskjaer să insiste pentru jucătorul croat care a mai trecut prin carieră pe la NK Zagreb, Dinamo Zagreb, Wolfsburg, Bayern Munchen și Atletico Madrid, înainte să fie transferat în 2015 de către cei de la Juventus.
Premier League
Un număr impresionant de jucători vor să plece de la United! Fără ce vedete pot rămâne 'diavolii'
06/01/2022 LA 08:50
Mandzukic nu a fost inclus de Sarri în lotul pentru UEFA Champions League în acest sezon și nu a prins niciun minut pe teren pentru campioana Italiei. Croatul mai are contract până în 2021 cu Juve, însă italienii sunt dispuși să renunțe la el pentru o sumă mică.
Premier League este transmis in direct și in exclusivitate pe Eurosport 1.
Premier League
Manchester United a refuzat prima ofertă pentru Martial! Ce i-a nemulțumit de pe englezi
28/12/2021 LA 18:56
Premier League
Martial, lăsat să plece în ianuarie dacă oferta va fi "în interesul clubului"! Anunțul lui Rangnick
27/12/2021 LA 10:23