Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mbappe, trimis să scrie istorie lângă Jurgen Klopp: "Vei fi un rege la Liverpool!"

Sebastian Ujica

Actualizat 04/06/2020 la 08:39 GMT+3

Fostul mare jucător de la Bayern, Willy Sagnol, consideră că Mbappe s-ar potrivi perfect la Liverpool.

Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain)

Credit imagine: Getty Images

Kylian Mbappe este jucătorul pe care orice echipă din lume și-l dorește în acest moment. La 21 de ani, Mbappe este deja campion mondial iar PSG a plătit 180 de milioane de euro pentru a-l aduce.
În contextul actual cu fotbalul oprit timp de 3 luni din cauza pandemiei, o plecare a lui Mbappe de la PSG pare extrem de improbabilă având în vedere suma cerută de clubul francez. Cu toate astea, varianta Liverpool reapare.

Mbappe, trimis lângă Klopp

Fostul internațional francez, Willy Sagnol, este convins că plecarea la Liverpool ar fi cea mai bună mutare posibilă pentru Kylian Mbappe. Sagnol le-a explicat celor de la Bild de ce crede că Liverpool îl poate convinge pe Mbappe.
Liverpool are un mare avantaj, în Jurgen Klopp ai un antrenor cu care orice jucător din lume și-ar dori să lucreze. Kylian Mbappe ar trebui să se adapteze pentru că el (Klopp) cere multă muncă defensivă de la atacanți, capitol la care Mbappe încă nu este bun. Dar ar putea să învețe, mai ales de la un tip precum Klopp. Fără îndoială, Mbappe ar deveni un rege cu Jurgen Klopp la Liverpool
Mbappe a marcat 90 de goluri în 120 de apariții pentru Paris Saint-Germain, câștigând de 4 ori titlul în Ligue 1. Recent, Mbappe și-a declarat la rândul său admirația pentru ceea ce reușește Liverpool în acest sezon, "cormoranii" fiind la un pas de titlu de campioană.
Liverpool a fost o adevărată mașinărie de fotbal în sezonul actual din Premier League. Au făcut să pară că este ușor să câștige, însă astfel de performanțe nu apar de nicăieri. Au ajuns atât de puternici datorită muncii depuse și, bineînțeles, datorită unui manager extrem de bun
You Say We Play
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo