Kylian Mbappe este jucătorul pe care orice echipă din lume și-l dorește în acest moment. La 21 de ani, Mbappe este deja campion mondial iar PSG a plătit 180 de milioane de euro pentru a-l aduce.
În contextul actual cu fotbalul oprit timp de 3 luni din cauza pandemiei, o plecare a lui Mbappe de la PSG pare extrem de improbabilă având în vedere suma cerută de clubul francez. Cu toate astea, varianta Liverpool reapare.

Mbappe, trimis lângă Klopp

Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
ACUM 19 ORE
Fostul internațional francez, Willy Sagnol, este convins că plecarea la Liverpool ar fi cea mai bună mutare posibilă pentru Kylian Mbappe. Sagnol le-a explicat celor de la Bild de ce crede că Liverpool îl poate convinge pe Mbappe.
Liverpool are un mare avantaj, în Jurgen Klopp ai un antrenor cu care orice jucător din lume și-ar dori să lucreze. Kylian Mbappe ar trebui să se adapteze pentru că el (Klopp) cere multă muncă defensivă de la atacanți, capitol la care Mbappe încă nu este bun. Dar ar putea să învețe, mai ales de la un tip precum Klopp. Fără îndoială, Mbappe ar deveni un rege cu Jurgen Klopp la Liverpool
Mbappe a marcat 90 de goluri în 120 de apariții pentru Paris Saint-Germain, câștigând de 4 ori titlul în Ligue 1. Recent, Mbappe și-a declarat la rândul său admirația pentru ceea ce reușește Liverpool în acest sezon, "cormoranii" fiind la un pas de titlu de campioană.
Liverpool a fost o adevărată mașinărie de fotbal în sezonul actual din Premier League. Au făcut să pară că este ușor să câștige, însă astfel de performanțe nu apar de nicăieri. Au ajuns atât de puternici datorită muncii depuse și, bineînțeles, datorită unui manager extrem de bun
https://i.eurosport.com/2020/06/03/2827596.jpg
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
16/05/2022 LA 14:22
The Emirates FA Cup
Salah & Co, gest superb după victoria din FA Cup! Invitatul special pe care l-au avut în vestiar
15/05/2022 LA 05:26