Într-un podcast organizat de colegii din Marea Britanie de la Eurosport, expertul în fotbalul francez, Cyril Morin, a discutat despre posibilitatea ca atacantul celor de la Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe, să fie transferat de Liverpool!
Morin consideră că mutarea are șanse infime să se realizeze și a oferit câteva motive pentru care aceasta nu va avea loc, cel puțin nu în viitorul apropiat.

De ce Mbappe nu va ajunge la Liverpool

Premier League
Premier League a ajuns la un acord cu UEFA. Ce se va întâmpla cu sezonul actual
23/04/2020 LA 04:59
Posibilitatea ca Mbappe să fie transferat de Liverpool a fost dezbătută în ultima perioadă, Jurgen Klopp dorindu-l pe tânărul atacant francez încă de când acesta evolua la AS Monaco.
Însă cei de la PSG au reușit atunci să-l transfere pe Mbappe pentru o sumă uriașă, de 180 de milioane de euro, iar o venire la Liverpool este scoasă din calcul
Există două motive principale pentru care Liverpool și Mbappe nu se potrivesc. Primul, filosofia lui Klopp. Pentru mine, Mbappe nu este suficient de matur astfel încât să-și asume gegenpressing. Este încă un atacant tânăr în ceea ce privește intensitatea și efortul defensiv și nu sunt sigur că este suficient de matur încât să semneze cu Liverpool unde trebuie să fii parte dintr-o echipă, nu se pune accentul pe individual. În al doilea rând, istoria indică faptul că Mbappe va merge la Real Madrid. Este fanul acestora și acolo e Zidane, cel care are un rol uriaș. Ar fi interesant să ni-l imaginăm pe Mbappe la Liverpool, dar pentru mine nu există nicio șansă
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53