Jose Mourinho a plecat în luna decembrie de la Manchester United și a primit o sumedenie de oferte pentru a reveni în fotbal. Până acum, portughezul le-a refuzat rând pe rând. Ultima ofertă a venit de la Olympique Lyon.
Președintele celor de la Lyon, Jean-Michel Aulas, l-a sunat pe Jose Mourinho pentru a-i oferi postul de antrenor, rămas vacant după demiterea lui Sylvinho. Radio Monte Carlo susține că Mourinho a refuzat oferta, astfel că Aulas l-a contactat pe Laurent Blanc. Cei de la Lyon vor să anunțe până la finalul acestei săptămâni noul antrenor.
Lyon are un start de sezon neașteptat de slab, fiind abia pe locul 14 în clasament cu 9 puncte în 9 etape. Înfrângerea din derby-ul cu St Etienne din weekend i-a fost fatală lui Sylvinho, în ciuda faptului că a venit după o victorie importantă în grupele UEFA Champions League, pe terenul celor de la Leipzig.
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
IERI LA 11:52

Mourinho vrea înapoi în Premier League

Cei de la RMC scriu că motivul invocat de Mourinho pentru a refuza oferta de la Lyon este faptul că va prelua o echipă importantă din Anglia în curând. Iar Daily Mail scrie că ar fi vorba despre Tottenham, în condițiile în care presiunea pe Mauricio Pochettino este din ce în ce mai mare.
Pochettino a dus-o pe Tottenham în finala UEFA Champions League în urmă cu doar câteva luni, însă actualul sezon este un veritabil coșmar. Echipa este departe de liderul din Premier League, Liverpool, după doar 8 etape, iar în UEFA Champions League a fost umilită pe propriul teren de Bayern Munchen, scor 2-7.
Englezii scriu că Pochettino este din ce în ce mai distant și există temeri că va părăsi echipa în lunile următoare.
Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
23/01/2022 LA 12:33
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24