Vicecampioana Italiei, Napoli, s-a retras din cursa pentru semnătura lui Erling Haaland, atacantul norvegian al celor de la Red Bull Salzburg care are un prim sezon fantastic în Austria. Haaland a reușit 21 de goluri în 14 partide pentru Red Bull, 6 dintre acestea venind în UEFA Champions League.
La doar 19 ani, Haaland a devenit unul dintre cei mai curtați atacanți la ora actuală. Însă cei de la Napoli sunt convinși că Haaland va ajunge la Manchester United, echipă antrenată de compatriotul său, Ole Gunnar Solskjaer.

"Va ajunge la United"

Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
ACUM 11 ORE
Haaland a jucat la Molde când echipa era antrenată de Ole Gunnar Solskjaer și ar putea să fie următorul mare transfer al lui United. Conform celor de la Corriere dello Sport, Napoli s-a retras din cursă. Clubul italian a văzut pe propria piele ce poate Haaland, primind 2 goluri de la atacantul de 19 ani în etapa a treia din UEFA Champions League.
"Cu siguranță va ajunge la un club mare. Salzburg e o echipă excelentă, însă nu poate fi decât o rampă de lansare pentru el. Dacă Solskjaer, compatriotul său, rămâne la Manchester United, poate să meargă acolo. Solskjaer a fost cel care l-a debutat la Molde, fiind antrenorul echipei la acea vreme" a spus scouterul celor de la Napoli, Loris Boni.
Manchester United a avut probleme mari în atac în acest sezon după accidentarea lui Anthony Martial, Marcus Rashford având și el ceva probleme medicale. Singurul atacant din lot în afara celor doi este tânărul Mason Greenwood. Man United l-a vândut în vară pe Romelu Lukaku la Inter Milano, club la care a fost împrumutat și Alexis Sanchez.
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
ACUM 12 ORE
Premier League
Solskjaer pregătește curățenia de iarnă! 7 jucători cu nume ar putea pleca de la United în ianuarie
19/09/2021 LA 13:35