Vicecampioana Italiei, Napoli, s-a retras din cursa pentru semnătura lui Erling Haaland, atacantul norvegian al celor de la Red Bull Salzburg care are un prim sezon fantastic în Austria. Haaland a reușit 21 de goluri în 14 partide pentru Red Bull, 6 dintre acestea venind în UEFA Champions League.
La doar 19 ani, Haaland a devenit unul dintre cei mai curtați atacanți la ora actuală. Însă cei de la Napoli sunt convinși că Haaland va ajunge la Manchester United, echipă antrenată de compatriotul său, Ole Gunnar Solskjaer.

"Va ajunge la United"

Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
22/01/2022 LA 05:59
Haaland a jucat la Molde când echipa era antrenată de Ole Gunnar Solskjaer și ar putea să fie următorul mare transfer al lui United. Conform celor de la Corriere dello Sport, Napoli s-a retras din cursă. Clubul italian a văzut pe propria piele ce poate Haaland, primind 2 goluri de la atacantul de 19 ani în etapa a treia din UEFA Champions League.
"Cu siguranță va ajunge la un club mare. Salzburg e o echipă excelentă, însă nu poate fi decât o rampă de lansare pentru el. Dacă Solskjaer, compatriotul său, rămâne la Manchester United, poate să meargă acolo. Solskjaer a fost cel care l-a debutat la Molde, fiind antrenorul echipei la acea vreme" a spus scouterul celor de la Napoli, Loris Boni.
Manchester United a avut probleme mari în atac în acest sezon după accidentarea lui Anthony Martial, Marcus Rashford având și el ceva probleme medicale. Singurul atacant din lot în afara celor doi este tânărul Mason Greenwood. Man United l-a vândut în vară pe Romelu Lukaku la Inter Milano, club la care a fost împrumutat și Alexis Sanchez.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Bundesliga
Reacția celor de la Borussia Dortmund după ce Haaland s-a plâns de presiunea pusă asupra lui
17/01/2022 LA 13:13