Jurgen Klopp a surprins în această perioadă de mercato când l-a readus pe Nathaniel Phillips înapoi la echipă, fundașul central de 22 de ani fiind împrumutat în prima parte a sezonului la VfB Stuttgart.
Decizia lui Klopp a venit în contextul accidentărilor lui Joel Matip și Dejan Lovren. Phillips a fost astfel titular în partida din Cupa Angliei câștigată de Liverpool cu 1-0 în fața celor de la Everton.
Joel Matip a revenit deja la antrenamente iar Dejan Lovren este și el aproape de a se recupera total, astfel că cei de la Liverpool au decis să-l retrimită pe Phillips în Germania! Phillips va juca tot la Stuttgart, club pentru care a evoluat în 11 partide în prima parte a sezonului.
Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
ACUM 11 ORE
Cei de la Liverpool îl consideră pe Phillips un jucător de viitor și sunt încrezători că acesta va fi titular sub comanda lui Pellegrino Matarazzo, cel care i-a luat locul lui Tim Walter luna trecută. Klopp a vorbit despre Nate Phillips în conferința de presă de dinaintea partidei cu Tottenham.
În primul rând e plăcut să-l avem înapoi pentru că este o persoană excepțională. A avut parte de multe experiențe interesante în orașul în care m-am născut. Știu oamenii de acolo și i s-ar fi putut părea ciudat, dar s-a simțit foarte bine. Probabil se va întoarce, dar trebuie să vedem
Cele mai interesante transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS care este în fiecare luni și vineri, pe tot parcursul lunii ianuarie, de la ora 18 pe pagina de Facebook Eurosport.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Klopp a fost la un pas să se bată cu Milner: "Puteai vedea în ochii lui Jurgen că nu va da înapoi"
ACUM 14 ORE
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
ACUM 17 ORE