Jurgen Klopp a surprins în această perioadă de mercato când l-a readus pe Nathaniel Phillips înapoi la echipă, fundașul central de 22 de ani fiind împrumutat în prima parte a sezonului la VfB Stuttgart.
Decizia lui Klopp a venit în contextul accidentărilor lui Joel Matip și Dejan Lovren. Phillips a fost astfel titular în partida din Cupa Angliei câștigată de Liverpool cu 1-0 în fața celor de la Everton.
Joel Matip a revenit deja la antrenamente iar Dejan Lovren este și el aproape de a se recupera total, astfel că cei de la Liverpool au decis să-l retrimită pe Phillips în Germania! Phillips va juca tot la Stuttgart, club pentru care a evoluat în 11 partide în prima parte a sezonului.
Liga Campionilor UEFA
Reveniri importante la Liverpool înainte de finala Champions League! Anunțul lui Jurgen Klopp
ACUM 12 ORE
Cei de la Liverpool îl consideră pe Phillips un jucător de viitor și sunt încrezători că acesta va fi titular sub comanda lui Pellegrino Matarazzo, cel care i-a luat locul lui Tim Walter luna trecută. Klopp a vorbit despre Nate Phillips în conferința de presă de dinaintea partidei cu Tottenham.
În primul rând e plăcut să-l avem înapoi pentru că este o persoană excepțională. A avut parte de multe experiențe interesante în orașul în care m-am născut. Știu oamenii de acolo și i s-ar fi putut părea ciudat, dar s-a simțit foarte bine. Probabil se va întoarce, dar trebuie să vedem
Cele mai interesante transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS care este în fiecare luni și vineri, pe tot parcursul lunii ianuarie, de la ora 18 pe pagina de Facebook Eurosport.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp a detectat principalul avantaj al lui Liverpool înainte de finala Champions League
IERI LA 14:25
Liga Campionilor UEFA
Tatăl lui Luis Diaz dezvăluie secretul starului de la Liverpool: "Am crezut că va muri"
IERI LA 06:45