Înfrângerea în El Clasico a celor de la Barcelona pune sub semn de întrebare acest sezon al catalanilor. Echipa nu este considerată favorită la câștigarea UEFA Champions League, a fost eliminată din Copa del Rey de Bilbao și nu mai depinde doar de ea în lupta la titlu. Astfel, numele lui Neymar a reapărut pentru un posibil transfer în vară.
Mutarea este însă una extrem de dificilă: ar costa numai puțin de 170 de milioane de euro iar animozitatea dintre Barcelona și PSG este cunoscută astfel că negocierile nu ar fi deloc facile.

Ținta numărul 1

Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
ACUM 7 ORE
Cei de la Barcelona au decis să prioritizeze revenirea lui Neymar, considerându-l jucătorul ideal să aibă un impact imediat la echipă și să preia frâiele de la Messi în perioada următoare.
Însă cei de la Barcelona sunt conștienți că mutarea depinde în mare măsură de dorința lui Neymar. Momentan, acesta nu a dat niciun semn pozitiv spre deosebire de situația din urmă cu un an. Totuși, cei de la Barca speră ca o eventuală eliminare din UEFA Champions League în fața celor de la Borussia Dortmund ar dinamita situația la campioana Franței. Thomas Tuchel, cel mai probabil, ar urma să plece iar Neymar ar deveni dispus să facă același lucru.
O altă problemă este reprezentată de procesul dintre Barcelona și Neymar prin care acesta cere 6.5 milioane de euro. Catalanii sunt convinși însă că Neymar va renunța la acest proces dacă se ajunge la un acord pentru revenirea sa la Barcelona.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Messi și Lewandowski au votat diferit la gala FIFA Best! Alegerile inexplicabile ale argentinianului
IERI LA 11:19
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22