Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Neymar este principala țintă a Barcelonei" Catalanii vor să-l readucă pe brazilian

Sebastian Ujica

Publicat 04/03/2020 la 11:10 GMT+2

Sport de Catalunya scrie astăzi că Neymar a revenit pe buzele celor din conducerea Barcelonei. Însă o eventuală revenire este extrem de complicată.

PSG: Neymar

Credit imagine: Getty Images

Înfrângerea în El Clasico a celor de la Barcelona pune sub semn de întrebare acest sezon al catalanilor. Echipa nu este considerată favorită la câștigarea UEFA Champions League, a fost eliminată din Copa del Rey de Bilbao și nu mai depinde doar de ea în lupta la titlu. Astfel, numele lui Neymar a reapărut pentru un posibil transfer în vară.
Mutarea este însă una extrem de dificilă: ar costa numai puțin de 170 de milioane de euro iar animozitatea dintre Barcelona și PSG este cunoscută astfel că negocierile nu ar fi deloc facile.

Ținta numărul 1

Cei de la Barcelona au decis să prioritizeze revenirea lui Neymar, considerându-l jucătorul ideal să aibă un impact imediat la echipă și să preia frâiele de la Messi în perioada următoare.
Însă cei de la Barcelona sunt conștienți că mutarea depinde în mare măsură de dorința lui Neymar. Momentan, acesta nu a dat niciun semn pozitiv spre deosebire de situația din urmă cu un an. Totuși, cei de la Barca speră ca o eventuală eliminare din UEFA Champions League în fața celor de la Borussia Dortmund ar dinamita situația la campioana Franței. Thomas Tuchel, cel mai probabil, ar urma să plece iar Neymar ar deveni dispus să facă același lucru.
O altă problemă este reprezentată de procesul dintre Barcelona și Neymar prin care acesta cere 6.5 milioane de euro. Catalanii sunt convinși însă că Neymar va renunța la acest proces dacă se ajunge la un acord pentru revenirea sa la Barcelona.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo