Pep Guardiola este dorit înapoi la Bayern Munchen iar mutarea ar putea avea loc foarte curând. Nemții de la Bild dezvăluie că Pep Guardiola este pe lista scurtă a conducerii clubului după demiterea lui Niko Kovac, alături de Thomas Tuchel și Erik ten Hag.
Guardiola mai are contract cu Manchester City până la finalul sezonului viitor, însă cei de la Bayern speră să-l convingă să revină la club la finalul actualei stagiuni. Guardiola a antrenat-o pe Bayern între 2013 și 2016 și a câștigat 3 titluri, 2 cupe, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor.

Soția lui Guardiola preferă Munchen

Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
IERI LA 21:31
Jurnaliștii celor de la Bild dezvăluie că Pep Guardiola a vizitat baza de antrenament al lui Bayern în urmă cu câteva luni și s-a întâlnit cu conducerea clubului. Mai mult, Guardiola încă deține o casă în Munchen, iar familia antrenorului preferă ca acesta să antreneze în Germania decât în Anglia.
Familia lui Guardiola trăiește în Spania iar cei din conducerea lui Bayern consideră că acesta nu se simte bine la Manchester, nereușind să câștige UEFA Champions League în cei 3 ani pe banca clubului englez. Guardiola este la al 4-lea sezon la Man City iar în trecut a admis că ar fi trebuit să plece de la Barcelona după 3 ani, așa cum a făcut după ce s-a încheiat ciclul la Bayern. Mai mult, Guardiola a promis în momentul despărțirii de Bayern că se va întoarce în Germania pe viitor.
Guardiola a avut o perioadă plină de succes la Bayern, însă a rămas cu regretul ratării UEFA Champions League: Bayern a fost eliminată de fiecare dată în semifinale cu Guardiola pe bancă.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
21/05/2022 LA 04:47