Fotbal
Transfers

Pep Guardiola înapoi la Bayern? Nemții anunță cum poate avea loc revenirea

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

LIVERPOOL, ENGLAND - NOVEMBER 10: Pep Guardiola, Manager of Manchester City applauds fans following his team's defeat in the Premier League match between Liverpool FC and Manchester City at Anfield on November 10, 2019 in Liverpool, United Kingdom. (Photo

Credit imagine: Getty Images

DeSebastian Ujica
13/11/2019 la 09:31

Antrenorul spaniol are contract până în 2021 cu Manchester City, însă ar putea să plece mai devreme de la echipa cu care a câștigat titlul în ultimii 2 ani în Premier League.

Pep Guardiola este dorit înapoi la Bayern Munchen iar mutarea ar putea avea loc foarte curând. Nemții de la Bild dezvăluie că Pep Guardiola este pe lista scurtă a conducerii clubului după demiterea lui Niko Kovac, alături de Thomas Tuchel și Erik ten Hag.

Guardiola mai are contract cu Manchester City până la finalul sezonului viitor, însă cei de la Bayern speră să-l convingă să revină la club la finalul actualei stagiuni. Guardiola a antrenat-o pe Bayern între 2013 și 2016 și a câștigat 3 titluri, 2 cupe, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor.

Premier League

Guardiola i-a găsit înlocuitor lui Arteta la Manchester City. "Este ca un copil pentru mine"

ACUM 17 ORE

Soția lui Guardiola preferă Munchen

Jurnaliștii celor de la Bild dezvăluie că Pep Guardiola a vizitat baza de antrenament al lui Bayern în urmă cu câteva luni și s-a întâlnit cu conducerea clubului. Mai mult, Guardiola încă deține o casă în Munchen, iar familia antrenorului preferă ca acesta să antreneze în Germania decât în Anglia.

Familia lui Guardiola trăiește în Spania iar cei din conducerea lui Bayern consideră că acesta nu se simte bine la Manchester, nereușind să câștige UEFA Champions League în cei 3 ani pe banca clubului englez. Guardiola este la al 4-lea sezon la Man City iar în trecut a admis că ar fi trebuit să plece de la Barcelona după 3 ani, așa cum a făcut după ce s-a încheiat ciclul la Bayern. Mai mult, Guardiola a promis în momentul despărțirii de Bayern că se va întoarce în Germania pe viitor.

Guardiola a avut o perioadă plină de succes la Bayern, însă a rămas cu regretul ratării UEFA Champions League: Bayern a fost eliminată de fiecare dată în semifinale cu Guardiola pe bancă.

Fotbal

Ron Smith, tatăl managerului lui Aston Villa, a murit din cauza COVID-19

28/05/2020 LA 06:45
Champions League

Lucescu a vorbit, în sfârşit, despre scandalul cu Guardiola, din 2008: "O discuţie foarte tare!"

25/05/2020 LA 19:43
Subiecte asemănătoare
FotbalTransfersBayern MünchenManchester CityMai multe
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Liga

Mariano Diaz, peste Cristiano, Raul și Ronaldo Nazario! Topul în care atacantul n-are rival la Real

ACUM 5 ORE

Ultimele videoclipuri

Fotbal

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

00:00:15

Cele mai populare

Fotbal

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

ACUM 14 ORE