Campioana ultimilor 2 ani din Premier League, Manchester City, are șanse mici să-și apere trofeul în acest an. Liverpool are 14 puncte avans și un meci mai puțin disputat, iar Pep Guardiola este nevoit să se concentreze pe UEFA Champions League.
Însă pentru a putea lupta pentru singurul trofeu care îi lipsește la City, Guardiola vrea întâriri în defensivă. Aymeric Laporte a revenit la antrenamente după accidentarea gravă din startul sezonului, însă va mai dura până când francezul va putea să intre în primul 11.

Îl vrea pe Skriniar

Fotbal
Premier League este campionatul cu cele mai multe accidentări în sezonul trecut
ACUM 9 ORE
Englezii de la Mirror scriu că Pep Guardiola a pus ochii pe Milan Skriniar, cel care este și pe lista celor doi granzi din Spania, Barcelona și Real Madrid. Jucătorul de 24 de ani a impresionat și în acest sezon la Inter Milano și este văzut ca jucătorul perfect care să facă alături de Laporte un cuplu redutabil în apărare.
Guardiola a declarat că City nu va face mutări importante în această iarnă, însă în aceeași declarație el a "uitat" că Manchester City a investit vara trecută 135 de milioane de euro pentru Rodri și Joao Cancelo.
Nu voi spune cuvântul niciodată, să sperăm că nu vom avea 25 de accidentări în următoarele 2 partide și să fim forțați să cumpărăm, dar e posibil ca 2-3 jucători să-și dorească să plece în perioada de transferuri. Însă dacă în vară nu am putut să cheltuim, nu putem investi acum. Nu putem investi 75 de milioane pentru un jucător, avem un plafon de salarii și dacă nu am investit în vară nu putem să o facem la 4 luni distanță, nu are sens. Vom aștepta vara
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
25/09/2022 LA 08:44
Serie A
Arsenal vrea să dea o dublă lovitură în iarnă. Planul de 115 de milioane ai lui Mikel Arteta
25/09/2022 LA 05:15