Paul Pogba este aproape de despărțirea de Manchester United în această vară, conform spaniolilor de la AS. Aceștia dezvăluie că Real Madrid este gata să facă mutarea decisivă pentru jucătorul de 27 de ani, profitând de situația contractuală a lui Pogba și de relația proastă pe care o are acesta cu conducerea clubului de pe Old Trafford.
Pogba mai are contract până în 2021 cu Manchester United, însă clubul englez are o opțiune pentru a-l prelungi cu încă un an. Cu toate astea, cei de la United pot fi forțați să-l vândă în această vară pe Pogba - ei l-au contactat pe agentul jucătorului, Mino Raiola, pentru a se pune la masa negocerilor pentru un nou contract.
Dacă discuțiile dintre United și Pogba nu ajung la un numitor comun, atunci jucătorul va fi vândut pentru a nu se ajunge la situația în care va intra în ultimele 12 luni de contract.
Ligue 1
Încă un indiciu că Mbappe va pleca la Real! PSG a pus ochii pe 3 fotbaliști care să-i ia locul
15/05/2022 LA 17:27

Suma pregătită de Real Madrid pentru Pogba

Cei de la Man United nu doresc să-i activeze unilateral clauza de prelungire cu un an deoarece o asemenea măsură ar rupe total relația dintre club și jucător. Cum situația este complicată, cei de la Real Madrid pregătesc o sumă de 100 de milioane de euro pentru transfer, mai puțin decât cea plătită de United când l-a adus pe jucător de la Juventus.
Suma ar putea să fie chiar mai mică în condițiile în care impactul pe care îl are pandemia de COVID-19 asupra cluburilor din punct de vedere economic. În urmă cu un an, cei de la Man United cereau 200 de milioane de euro în schimbul lui Pogba.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Ten Hag a întocmit o listă de 4 super fotbaliști, dintre care se va alege înlocuitorul lui Pogba
11/05/2022 LA 17:51
Fotbal
Cine se va ocupa de Haaland&Co după moartea lui Raiola! Starul așteptat să se implice în afacere
02/05/2022 LA 04:55