Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Prima mutare făcută de șeici, un jucător de la Barcelona care o refuză pe United pentru Newcastle

Sebastian Ujica

Publicat 19/04/2020 la 11:19 GMT+3

Newcastle este foarte aproape să fie cumpărat de către PCP Capital Partners, alături de Public Investmend Fund al familiei regale din Arabia Saudită.

Copa del Rey - Round of 16 - FC Barcelona v Leganes - Camp Nou, Barcelona, Spain - January 30, 2020 Barcelona's Lionel Messi celebrates scoring their third goal with teammates

Credit imagine: Reuters

Newcastle United se anunță o forță pe piața transferurilor în următorii ani. Mike Ashley este aproape să cedeze clubul către familia regală din Arabia Saudită iar aceasta va investi sume importante în club.
Mundo Deportivo scrie că una dintre primele mutări pregătite de Newcastle este aducerea lui Arturo Vidal de la Barcelona! Acesta este dorit și de Inter Milano și Manchester United, însă jucătorul din Chile este dispus să meargă la Newcastle cu o condiție.
Newcastle

Condiția lui Vidal

Arturo Vidal preferă varianta Newcastle dacă aceștia îl vor aduce pe bancă pe Max Allegri, cel cu care a lucrat la Juventus în sezonul 2014/2015. Allegri este liber de contract și reprezintă o variantă pentru banca lui Newcastle.
Varianta Manchester United are cele mai mici șanse de reușită, "diavolii" făcând deja o ofertă care nu l-a convins pe jucătorul de 33 de ani.
Dacă va ajunge la Newcastle, Allegri va avea mână liberă la transferuri și o altă țintă menționată în afara lui Vidal este Juan Cuadrado. Pentru Vidal, varianta rămânerii la Barcelona este din ce în ce mai improbabilă, considerându-se că nu se pliază pe stilul catalanilor.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo