Bruno Fernandes va deveni jucătorul lui Manchester United! Anunțul a fost făcut de portughezii de la TVI24 care spun că toate datele au fost puse la punct și lipsește doar anunțul oficial!
Mutarea se va face pentru 60 de milioane de euro după ce oficiali ai lui Sporting s-au aflat în Manchester în acest weekend pentru a negocia transferul. Asta după ce Ole Gunnar Solskjaer și asistentul său, Mike Phelan, au asistat la partida de săptămâna trecută disputată de către Sporting.
Bruno Fernandes a jucat sâmbătă pentru Sporting și a reușit o dublă în meciul care poate fi ultimul pentru el în tricoul lui Sporting. Primul gol a venit din penalty, pentru ca în minutul 90 să stabilească scorul final, 3-1 pentru Sporting.
Premier League
Thomas Frank, extrem de nemulțumit după înfrângerea cu United: "I-am distrus în prima repriză"
ACUM 18 ORE
Ole Gunnar Solskjaer nu a dorit să pună paie pe foc când a fost întrebat despre venirea lui Bruno Fernandes.
Bruno Fernandes? Nu pot vorbi despre jucătorii altor cluburi, însă pot spune că sunt susținut. Suntem susținuți financiar pentru a realiza ceva dacă avem oportunitatea în această perioadă de transferuri. Patronii și Edi Woodward știu ceea ce construim aici
Cele mai interesante transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS care este în fiecare luni și vineri, pe tot parcursul lunii ianuarie, de la ora 18 pe pagina de Facebook Eurosport.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
ACUM O ZI
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
IERI LA 11:40