Thiago Silva este căpitanul parizienilor și, în același timp, unul dintre cei mai importanți jucători din lotul lui Thomas Tuchel. De când s-a transferat de la AC Milan, în 2013, fundașul brazilian a fost om de bază în apărarea lui PSG, oferindu-le multă siguranță colegilor săi.
Contractul lui Silva cu liderul din Ligue 1 se încheie în vară, iar jucătorul de 35 de ani încă n-a primit vreo propunere de prelungire a înțelegerii.
https://i.eurosport.com/2019/09/29/2686250.jpg
Premier League
Thiago Silva crede că Mane trebuie luat în seamă pentru Balonul de Aur! "Este aproape perfect!"
17/10/2019 LA 11:18

Thiago Silva poate să ajungă în Brazilia

Potrivit Globoesporte, dorința lui Thiago Silva este de a continua la PSG, însă, având în vedere că oficialii parizieni n-au făcut vreun demers pentru a-l păstra pe brazilian, acesta a început să ia în calcul alte propuneri venite din partea unor cluburi din țara sa natală.
"În acest moment nu există vreo discuție cu PSG. Thiago a fost sunat de alte cluburi, dar nu a vrut să vorbească cu nimeni pentru că prioritatea lui este să rămână la PSG. Fotbalul este foarte dinamic, vom aștepta decizia clubului. Dacă nu oficialii lui PSG nu vor reacționa în următoarea perioadă, vom analiza ofertele venite din Brazilia.", a spus Paulo Tonietto, impresarul jucătorului Thiago Silva.
În acest sezon, Thiago Silva continuă să fie o piesă importantă în primul 11 al celor de la PSG. Fundașul a evoluat în 26 de meciuri în actuala stagiune, fiind titular în majoritatea dintre ele, atât în din Ligue 1, cât și în Champions League.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Ligue 1
Dovada clară că Mbappe va pleca de la PSG! Decizia de ultimă oră luată de conducerea parizienilor
ACUM 10 ORE
Ligue 1
Oferta de ultimă oră pe care PSG i-a făcut-o lui Mbappe! Salariul record promis francezului
IERI LA 18:49