Președintele celor de la Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi, și-a anunțat foarte clar poziția către reprezentanții lui Kylian Mbappe: PSG nu este dispusă să negocieze cu niciun club un transfer al atacantului francez în vara viitoare, anunță Marca.
Situația lui Mbappe este urmărită cu atenție de mai multe cluburi importante după cearta pe care acesta a avut-o cu Thomas Tuchel la marginea terenului la o partidă recentă. Acel moment le-a dat noi speranțe doritorilor, în special celor de la Real Madrid.
Însă PSG nu vrea sub nicio formă să renunțe la Mbappe. Acesta are contract până pe 30 iunie 2022 iar oficialii campioanei Franței încearcă să obțină prelungirea înțelegerii. Până acum, Mbappe a respins ofertele celor de la PSG, însă aceștia nu cedează și sunt gata să-l păstreze pe toată durata contractului!
Premier League
Tuchel nu se va putea baza pe 2 staruri în meciul cu City! Ce a spus despre rivalitatea cu Gaurdiola
24/09/2021 LA 14:30
În ceea ce-l privește pe Thomas Tuchel, viitorul acestuia depinde de parcursul echipei în UEFA Champions League. Dacă nu va reuși să aibă succes în această competiție, Tuchel va fi pus pe liber cu atât mai mult cu cât relația cu Kylian Mbappe nu este una ideală.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata.
Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
24/09/2021 LA 07:45
Fotbal
Guardiola, dezlănțuit: "Poate într-o zi "marii bossi", "marile capete luminate" vor explica de ce"
24/09/2021 LA 06:26