Președintele celor de la Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi, și-a anunțat foarte clar poziția către reprezentanții lui Kylian Mbappe: PSG nu este dispusă să negocieze cu niciun club un transfer al atacantului francez în vara viitoare, anunță Marca.
Situația lui Mbappe este urmărită cu atenție de mai multe cluburi importante după cearta pe care acesta a avut-o cu Thomas Tuchel la marginea terenului la o partidă recentă. Acel moment le-a dat noi speranțe doritorilor, în special celor de la Real Madrid.
Însă PSG nu vrea sub nicio formă să renunțe la Mbappe. Acesta are contract până pe 30 iunie 2022 iar oficialii campioanei Franței încearcă să obțină prelungirea înțelegerii. Până acum, Mbappe a respins ofertele celor de la PSG, însă aceștia nu cedează și sunt gata să-l păstreze pe toată durata contractului!
Premier League
Tuchel a realizat retrospectiva sezonului lui Chelsea. Ce a spus neamțul despre City și Liverpool
ACUM 10 ORE
În ceea ce-l privește pe Thomas Tuchel, viitorul acestuia depinde de parcursul echipei în UEFA Champions League. Dacă nu va reuși să aibă succes în această competiție, Tuchel va fi pus pe liber cu atât mai mult cu cât relația cu Kylian Mbappe nu este una ideală.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata.
Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
The Emirates FA Cup
Liverpool a cucerit trofeul FA Cup! "Cormoranii" au învins-o din nou pe Chelsea la penalty-uri
14/05/2022 LA 18:40
Premier League
Lukaku, pregătit să vorbească despre viitorul său la Chelsea cu noii acționari! Declarația agentului
13/05/2022 LA 10:04