Inter Milano are șanse mici să-l mai păstreze din sezonul viitor pe Lautaro Martinez. Jucătorul argentinian are o clauză de reziliere de 111 milioane de euro și, după Barcelona, și cei de la Real Madrid s-au interesat de jucător.

Mai mult, argentinienii de la TyC Sports scriu că Real Madrid e gata să activeze această clauză de reziliere, astfel că Inter nu va mai putea opri transferul! Singurii care pot să o facă sunt cei de la Barcelona, însă ar trebui și ca aceștia să activeze clauza, moment în care jucătorul își va decide destinația.

Liga
Luis Suarez, dublă și assist în primele 20 de minute jucate pentru Atletico. Reacția lui Diego Costa
27/09/2020 LA 18:48

Principala țintă pentru Barca

Barcelona caută în aceste zile o variantă de urgență pentru atac după ce Luis Suarez și Ouasmane Dembele s-au operat, însă Lautaro Martinez rămâne ținta pe termen lung. Pentru catalani însă există restricții financiare, fiind nevoiți să genereze 120 de milioane de euro din vânzări înainte să îl poată transfera pe Lautaro.

Însă Real Madrid a făcut primul pas și i-a pregătit și contractul lui Lautaro Martinez, unul cu mult peste ceea ce câștigă în prezent. Real Madrid îl urmărește pe Lautaro încă din perioada în care acesta juca pentru Racing Club în Argentina iar "albii" au luat în calcul varianta de a-l transfera încă din vara trecută, însă au optat până la urmă pentru Luka Jovic.

Singura problemă pentru Real Madrid este legată de numărul de jucători non-europeni, locurile fiind ocupate de Eder Militao, Vinicius Junior și Rodrygo Goes, în timp ce Reiner Jesus urmează să ajungă și el la Real și există și mari așteptări de la japonezul Takefusa Kubo. Un prim pas pentru rezolvarea acestei probleme ar fi ca Vinicius să obțină pașaport spaniol, lucru care ar urma să se întâmple în următoarele luni.

  • Lautaro Martinez, 22 de ani, are 16 goluri în 28 de apariții în acest sezon, plus 4 assist-uri.
Fotbal
Messi, atac la conducerea Barcelonei după transferul lui Suarez: "Nimic nu mă mai surprinde"
25/09/2020 LA 10:51
Fotbal
Ultima conferință de presă a lui Suarez la Barcelona. Momentul în care a izbucnit în lacrimi
24/09/2020 LA 16:44