Situația lui Kylian Mbappe este una incertă. Deși cei de la PSG își doresc să-l păstreze neapărat, acest lucru nu reprezintă o garanție, cu atât mai mult cu cât există incertitudinea legată de pandemia de coronavirus.
Cu fotbalul oprit, perioada de transferuri din vara aceasta devine una cu multe semne de întrebare - când va avea loc, dacă vor putea cluburile să facă investiții importante în condițiile problemelor financiare legate de oprirea fotbalului.

Situația lui Mbappe e incertă

Transfers
Transferul lui Timo Werner, blocat de pandemie! Motivul pentru care mutarea riscă să pice
12/06/2020 LA 09:27
Le10Sport scrie că Mbappe nu le-a răspuns nici acum celor de la PSG care își doresc să demareze negocierile pentru un nou contract. Atacantul francez mai are contract până în 2022, însă cei de la PSG nu vor să riște ca Mbappe să ajungă în ultimul an de contract pentru că suma pe care ar primi-o ar fi mai mică. În același timp, nici în această vară nu ar urma să primească suma dorită în condițiile pandemiei de COVID-19.
Astfel, toate cărțile sunt la Mbappe. Acesta nu și-a ascuns atașamentul față de Real Madrid și Zinedine Zidane, însă nu a luat o decizie în privința viitorului său. Aflat în poziție de forță, Mbappe așteaptă vara înainte să ia o decizie clară, dacă se refuze orice ofertă de la PSG și să forțeze astfel transferul la Real, sau să amâne o astfel de mutare pentru peste câțiva ani prin semnarea unui nou contract cu PSG.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Transfers
Lyon a vândut un mijlocaș în Bundesliga, jucătorul nu va mai putea evolua în returul cu Juve din UCL
09/06/2020 LA 15:16
Transfers
Mbappe, trimis să scrie istorie lângă Jurgen Klopp: "Vei fi un rege la Liverpool!"
04/06/2020 LA 05:39