Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Situația lui Mbappe, incertă din cauza pandemiei de COVID-19. PSG, nevoită să-l vândă la Real

Sebastian Ujica

Publicat 23/03/2020 la 10:00 GMT+2

Kylian Mbappe nu le-a răspuns celor de la Paris Saint-Germain la dorința de a se pune la masa negocierilor pentru un nou contract.

Coupe de france - Best of Mbappe contre Lyon

Credit imagine: Eurosport

Situația lui Kylian Mbappe este una incertă. Deși cei de la PSG își doresc să-l păstreze neapărat, acest lucru nu reprezintă o garanție, cu atât mai mult cu cât există incertitudinea legată de pandemia de coronavirus.
Cu fotbalul oprit, perioada de transferuri din vara aceasta devine una cu multe semne de întrebare - când va avea loc, dacă vor putea cluburile să facă investiții importante în condițiile problemelor financiare legate de oprirea fotbalului.

Situația lui Mbappe e incertă

Le10Sport scrie că Mbappe nu le-a răspuns nici acum celor de la PSG care își doresc să demareze negocierile pentru un nou contract. Atacantul francez mai are contract până în 2022, însă cei de la PSG nu vor să riște ca Mbappe să ajungă în ultimul an de contract pentru că suma pe care ar primi-o ar fi mai mică. În același timp, nici în această vară nu ar urma să primească suma dorită în condițiile pandemiei de COVID-19.
Astfel, toate cărțile sunt la Mbappe. Acesta nu și-a ascuns atașamentul față de Real Madrid și Zinedine Zidane, însă nu a luat o decizie în privința viitorului său. Aflat în poziție de forță, Mbappe așteaptă vara înainte să ia o decizie clară, dacă se refuze orice ofertă de la PSG și să forțeze astfel transferul la Real, sau să amâne o astfel de mutare pentru peste câțiva ani prin semnarea unui nou contract cu PSG.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo