Când Barcelona l-a pierdut pe Neymar în vara lui 2017 pentru o sumă record, 222 de milioane de euro, a apărut rapid întrebarea: cine îi va lua locul? Nu mulți ar fi anticipat că numele lui Ousmane Dembele va fi răspunsul, cu atât mai mult cu cât suma de transfer era de 105 milioane de euro, plus alte 40 sub forma unor clauze de performanță.
La 2 ani și jumătate distanță, Dembele trece prin momente critice. Este din nou accidentat iar agentul său s-a întâlnit cu oficialii Barcei înainte ca fotbalul să fie blocat de pandemia de COVID-19 pentru a discuta o eventuală despărțire în vară.
Cei de la Barcelona au decis că este momentul să renunțe la jucător și i-au fixat un preț considerat mic: 60 de milioane de euro. Adică aproape jumătate din suma plătită de Barcelona celor de la Dortmund.
Premier League
Momentul în care Abramovich putea să cumpere alt club din Premier League: "Voia control total"
13/04/2020 LA 14:03

Nu-l vrea nimeni

Spaniolii de la Marca scriu însă că cei de la Barcelona s-au resemnat că vor trebui să-l păstreze pe Dembele încă un sezon. Nici măcar suma de 60 de milioane de euro nu a tentat vreun club, cu atât mai mult cu cât actuala accidentare a lui Dembele îl ține departe de gazon 6 luni.
Dembele a suferit nu mai puțin de 7 accidentări musculare de la venirea la Barcelona iar acesta este motivul pentru care nu s-a impus la catalani iar aceștia sunt gata să-l vândă. Însă este și motivul pentru care, până acum, niciun club nu și-a manifestat intenția de a-l transfera.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 14 ORE
Liga
Negocierile dintre Barcelona și Dembele s-au încheiat! Ce decizie a luat fotbalistul
IERI LA 14:15