Paul Pogba o va părăsi, cel mai probabil, pe Manchester United în vară. Sky Sports Germania anunță că Pogba își dorește să ajungă la Real Madrid alături de Zinedine Zidane. Însă transferul făcut astăzi de Real, aducerea lui Donny Van De Beek, face improbabil transferul la Real.
Astfel, Juventus este marea favorită să-l ia pe Pogba de la United. Clubul englez este hotărât să-l păstreze pe Pogba până la vară deoarece nu consideră că există în acest moment variante bune pentru înlocuirea mijlocașului francez.
La vară însă, cei de la United sunt dispuși să renunțe la Pogba, însă doresc o sumă uriașă în schimbul acestuia: 150 de milioane de lire! Relația dificilă dintre Man United și agentul lui Pogba, Mino Raiola, face ca șansele ca Pogba să fie jucătorul lui United și în sezonul viitor să fie minime.
Cupa Mondială FIFA
Franța – Polonia, primul duel al zilei în optimile CM! Mbappe, favorit în fața lui Lewandowski
ACUM 10 ORE
Pogba a jucat foarte puțin în acest sezon, de doar 8 ori, iar suma solicitată de United pare imposibil de atins de către orice club care îl dorește pe Pogba. În prezent, francezul se recuperează după operația la gleznă și va reveni în a doua parte a lunii februarie.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Cupa Mondială FIFA
Franța pare blestemată la acest Mondial! Un titular s-a accidentat și ratează restul turneului
23/11/2022 LA 07:32
Cupa Mondială FIFA
Didier Deschamps s-a hotărât în privința înlocuitorului lui Benzema! Anunțul selecționerului Franței
20/11/2022 LA 11:22