Steven Gerrard a surprins în vara anului trecut când a plecat de la echipa de juniori a lui Liverpool pe care o pregătea pentru a o prelua pe Glasgow Rangers. Rezultatele au fost bune, reușind să califice echipa în grupele Europa League două sezoane la rând.
Rangers a terminat sezonul precedent pe locul 2, în spatele celor de la Celtic, iar echipa se află și în actuala stagiune pe același loc, la 2 puncte sub marea rivală. Progresul înregistrat de Rangers cu Steven Gerrard pe bancă nu a trecut neobservat iar cei de la Beșiktaș vor să-l aducă.
Dorit de viitorul președinte al clubului
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
Președintele celor de la Beșiktaș, Fikret Orman, a anunțat în urmă cu 2 săptămâni că se va retrage iar succesorul său va fi anunțat duminică. Cei de la beIN Sports Turkey scriu că viitorul președinte, Ahmet Nur Cehi, dorește să-l înlocuiască pe actualul antrenor cu Steven Gerrard.
Beșiktaș are doar 8 puncte după primele 7 etape în campionat și se află pe locul 12. În Europa League, lucrurile au mers la fel de rău, Beșiktaș fiind învinsă în cele două partide cu Slovan Bratislava și Wolverhampton.
Astfel, antrenorul Abdullah Avci este la un pas să fie dat afară, urmând ca acest lucru să se întâmple după anunțarea noului președinte. Dacă Gerrard va refuza oferta celor de la Beșiktaș, Cehi îl are pe listă ca variantă de rezervă pe Sergen Yalcin, antrenorul celor de la Yeni Malatyaspor.
The Emirates FA Cup
Gerrard, săgeți aruncate către fanii lui United! Nu fost impresionat de atmosfera de pe Old Trafford
11/01/2022 LA 14:50
Liga
Despărțirea lui Coutinho de Barcelona, iminentă! Unde ar putea ajunge brazilianul
06/01/2022 LA 11:24