Revenirea lui Zlatan Ibrahimovic la AC Milan poate să nu mai aibă loc! Sky Italia anunță că atacantul suedez de 38 de ani este în discuții avansate cu cei de la Everton și poate semna un contract de la 1 ianuarie!
Aceasta ar fi a doua lovitură majoră pregătită de Everton, în condițiile în care este aproape de a finaliza negocierile și cu Carlo Ancelotti. Numirea italianului în locul lui Marco Silva reprezintă și un motiv important pentru care Zlatan Ibrahimovic e gata să accepte oferta: încă de pe vremea în care se afla la PSG, Ibrahimovic a declarat că Ancelotti este antrenorul său preferat.
Dacă va deveni jucătorul lui Everton, Zlatan Ibrahimovic ar putea debuta chiar împotriva lui Liverpool, în partida din Cupa Angliei de pe 5 ianuarie, transmisă în direct de Eurosport.
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti, întrebat despre meciul Bayern - Barcelona. Răspunsul dat de tehnicianul lui Real Madrid
ACUM O ZI

Duncan Ferguson rămâne

Fost mare atacant la Everton, Duncan Ferguson, a reușit să câștige prima sa partidă ca interimar, cu Chelsea, și apoi a obținut un egal pe Old Trafford cu Manchester United. Reușitele acestuia i-au convins pe cei din conducerea clubului să îi propună lui Carlo Ancelotti ca Ferguson să fie păstrat în staff iar italianul a acceptat!
Serie A
Ibrahimovic, atac fără perdea la un fost coechipier: "A profitat de situația tragică a lui Eriksen"
IERI LA 17:30
Serie A
Ibrahimovic și-a ales sportivii favoriți din toate timpurile! Pe cine preferă între Ronaldo și Messi
IERI LA 07:27