Liderul din Premier League, FC Liverpool, este aproape de primul transfer din această iarnă. Atacantul japonez de 24 de ani, Takumi Minamino, cel care i-a marcat un gol în partida de pe Anfield din UEFA Champions League, urmează să semneze cu campioana Europei.
Minamino va efectua astăzi vizita medicală, ultimul hop înainte să semneze contractul. Liverpool va plăti 8 milioane de euro pentru japonez, aceasta fiind clauza de reziliere a jucatorului pe care Liverpool îl evaluează la 25 de milioane de euro!
Minamino va deveni oficial jucătorul lui Liverpool pe 1 ianuarie și ar putea să debuteze în direct la Eurosport, în partida din Cupa Angliei de pe 5 ianuarie. Regulamentul Premier League nu permite jucătorilor transferați pe 1 ianuarie să joace în prima etapă a anului, astfel că Minamino nu ar fi eligibil pentru meciul cu Sheffield United de pe 2 ianuarie.
Premier League
Salah a vorbit în premieră despre interesul Barcelonei pentru el. Anunțul egipteanului
ACUM 9 ORE
Cei de la Liverpool l-au monitorizat încă din 2013 pe Minamino și le-au luat fața altor cluburi interesate precum Borussia Monchengladbach sau AC Milan. Minamino va semna un contract pe 4 ani și jumătate cu Liverpool.
Fotbal
Cotele pentru Balonul de Aur 2022. Un jucător care nu a prins lista de 30 în 2021, printre favoriți
ACUM 12 ORE
Fotbal
Dortmund - Bayern 2-3! Lewandowski s-a răzbunat pe fosta echipă după ce a ratat Balonul de Aur
IERI LA 19:21