Golgheterul lui RB Leipzig, Timo Werner, este la un pas de despărțirea de actuala echipă. Nemții de la Bild scriu astăzi că Liverpool a devenit principala favorită la semnatură atacantului din Bundesliga.
Conform jurnaliștilor germani, echipa lui Jurgen Klopp este cea pe care o preferă Werner în dauna celor de la Chelsea. Iar singura întrebare rămasă este de momentul în care va avea loc transferul.
Werner are contract cu RB Leipzig până în 2023 iar clauza de reziliere pentru vara viitoare este de 60 de milioane de euro. Iar această clauză va scădea de la an la an. Însă mutarea are șanse mari să devină realitate în vară.
Africa Cup of Nations
Cupa Africii | Nigeria și Egipt, la braț în faza eliminatorie! Se știu deja trei meciuri din optimi
ACUM 13 ORE

Klopp îl admiră

Bayern a fost favorită să-l transfere vara trecută pe Werner, însă campioana Germaniei a decis să nu facă o ofertă în speranța că-l va aduce liber de contract. Werner a fost dezămăgit de această decizie astfel că nu își dorește să meargă la alt club german iar Premier League este destinația preferată.
Jurgen Klopp este unul dintre marii admiratori ai lui Werner iar acesta este mai încrezător ca în trecut că ar putea să se lupte pentru un loc de titular cu cei 3 jucători importanți din atacul lui Liverpool: Mane, Salah și Firmino.
Transferul poate fi rezolvat cu ușurință și datorită relațiilor excelente dintre cele două cluburi după transferul lui Naby Keita din vara lui 2017 când Liverpool a cumpărat jucătorul și l-a mai lăsat un an la Leipzig.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Liga
Barcelona are de unde alege! Nume uriașe pe lista interminabilă de jucători oferiți lui Xavi
IERI LA 10:56
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22