Atacantul celor de la Leipzig, Timo Werner, a fost primul nume pe lista celor de la Liverpool pentru un transfer în această vară. Germanul a declarat public că își dorește să ajungă în Premier League, sub comanda lui Jurgen Klopp.
Englezii de la Mirror au anunțat miercuri seară că Liverpool se retrage din lupta pentru semnătura jucătorului din cauza prețului considerat prea mare.
Werner are o clauză de reziliere de 50 de milioane de lire, însă cei de la Liverpool consideră că, în contextul pandemiei, prețul corect este de 30 de milioane de lire. Adică suma la care va fi disponibil Werner în vara lui 2021, când clauza de reziliere va scădea.
Liga Campionilor UEFA
Reveniri importante la Liverpool înainte de finala Champions League! Anunțul lui Jurgen Klopp
ACUM 6 MINUTE

Anunțul făcut de Leipzig

Timo Werner este dorit și de alte cluburi precum Bayern, Inter sau Man United, însă Liverpool era destinația preferată a jucătorului de 24 de ani. Cei de la Leipzig au transmis un avertisment prin șeful executiv, Oliver Mintzlaff, că nu vor accepta o ofertă mai mică chiar și în contextul actual.
Nu va deveni mai ieftin. Nu vom vinde un jucător sub suma la care îl evaluăm dacă este sub contract pentru mai mult de un an. În general, trebuie să ne punem următoarea întrebare - putem înlocui un jucător dacă îl vinde pentru o sumă sub cea la care e evaluat? Însă ne gândim la aceste lucruri doar după ce avem toate datele
Timo Werner are 30 de goluri în 39 de partide în toate competițiile în acest sezon. El a semnat în vara trecută un contract până în 2023 cu cei de la Leipzig.
https://i.eurosport.com/2020/05/27/2824606.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp a detectat principalul avantaj al lui Liverpool înainte de finala Champions League
ACUM 21 ORE
Liga Campionilor UEFA
Tatăl lui Luis Diaz dezvăluie secretul starului de la Liverpool: "Am crezut că va muri"
IERI LA 06:45