Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Timo Werner poate rata transferul la Liverpool

Sebastian Ujica

Actualizat 28/05/2020 la 11:58 GMT+3

Timo Werner părea ca și transferat la Liverpool înainte de pandemia de coronavirus. Acum, situația s-a complicat iar mutarea poate pica definitiv.

Timo Werner poate rata transferul la Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Atacantul celor de la Leipzig, Timo Werner, a fost primul nume pe lista celor de la Liverpool pentru un transfer în această vară. Germanul a declarat public că își dorește să ajungă în Premier League, sub comanda lui Jurgen Klopp.
Englezii de la Mirror au anunțat miercuri seară că Liverpool se retrage din lupta pentru semnătura jucătorului din cauza prețului considerat prea mare.
Werner are o clauză de reziliere de 50 de milioane de lire, însă cei de la Liverpool consideră că, în contextul pandemiei, prețul corect este de 30 de milioane de lire. Adică suma la care va fi disponibil Werner în vara lui 2021, când clauza de reziliere va scădea.

Anunțul făcut de Leipzig

Timo Werner este dorit și de alte cluburi precum Bayern, Inter sau Man United, însă Liverpool era destinația preferată a jucătorului de 24 de ani. Cei de la Leipzig au transmis un avertisment prin șeful executiv, Oliver Mintzlaff, că nu vor accepta o ofertă mai mică chiar și în contextul actual.
Nu va deveni mai ieftin. Nu vom vinde un jucător sub suma la care îl evaluăm dacă este sub contract pentru mai mult de un an. În general, trebuie să ne punem următoarea întrebare - putem înlocui un jucător dacă îl vinde pentru o sumă sub cea la care e evaluat? Însă ne gândim la aceste lucruri doar după ce avem toate datele
Timo Werner are 30 de goluri în 39 de partide în toate competițiile în acest sezon. El a semnat în vara trecută un contract până în 2023 cu cei de la Leipzig.
YouSayWePlay
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo