Tottenham Hotspur a făcut alegerea finală pentru înlocuirea lui Harry Kane, cel care va lipsi până în luna aprilie după o accidentare gravă în primul meci din 2020 al lui Spurs. Steven Bengwijn de la PSV Eindhoven este alesul lui Jose Mourinho.
Daily Mail scrie că Tottenham a demarat negocierile iar cei de la PSV au decis să nu-l includă pe jucător în lot pentru partida de duminică împotriva celor de la FC Twente, semn că mutarea are șanse mari să fie finalizată până vineri când este ultima zi din mercato din ianuarie.
Bergwijn este evaluat la 21 de milioane de lire sterline, iar englezii scriu că negocierile sunt avansate pentru jucătorul de 22 de ani. Despre olandez s-a scris că a fost dorit și de Brendan Rodgers la Leicester luna această.
Cupa Mondială FIFA
Sofa Commentary, o premieră Eurosport România. Vezi meciurile tari de la Mondial alături de noi
ACUM 16 ORE
Bergwijn a avut un sezon excelent anul trecut, reușind 15 goluri în 41 de apariții, pentru ca în actualul sezon să înscrie de 5 ori în 26 de meciuri. Tottenham l-a adus deja în această iarnă pe Gedson Fernandes de la Benfica sub formă de împrumut pe 18 luni, cu clauză de cumpărare definitivă.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
John Terry, dezvăluiri incredibile despre Mourinho! Ce îi cerea să facă în timpul meciului
IERI LA 17:33
Cupa Mondială FIFA
Harry Kane, doar cuvinte laudative la adresa lui Jordan Henderson. Performanțele mijlocașului englez
06/12/2022 LA 08:41