Liverpool pregătește un nou transfer pentru vară și este vorba de un jucător pe care l-a avut ca adversar chiar în weekendul trecut. The Athletic anunță că Jurgen Klopp a fost impresionat de tânărul mijlocaș de la Norwich, Todd Cantwell.
Mijlocașul englez de 21 de ani a atras atenția în acest sezon în ciuda faptului că a evoluat în echipa aflată pe ultimul loc în Premier League. În afara celor de la Liverpool, alte echipe s-au interesat de Cantwell: Manchester City, Tottenham și Manchester United.
Însă Liverpool este în acest moment în pole position după ce a intensificat negocierile în ultimele săptămâni. Cum Norwich va reveni, cel mai probabil, în Championship, Cantwell o va costa pe Liverpool doar 30 de milioane de lire.
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
ACUM 7 ORE
Cantwell a marcat 6 goluri și a dat 2 assist-uri în 27 de jocuri în acest sezon pentru Norwich.

Schimbări importante în vară

Dacă în vara trecută a fost liniște la Liverpool, Jurgen Klopp aducând 2 jucători foarte tineri, Harvey Elliott și Sepp Van den Berg, în vară se anunță mult mai multă agitație, urmând să existe și veniri, dar și plecări importante.
Liverpool ar urma să încaseze până la 100 de milioane de euro în vară pentru jucători precum Marko Grujic, Shaqiri, Harry Wilson sau Dejan Lovren. Astfel, pe lângă un transfer pe o sumă importantă, variantele menționate fiind Timo Werner, Jadon Sancho și Kai Havertz, Liverpool va cauta și să se întărească la nivelul lotului prin plecările lui Shaqiri și Lallana, ultimul din postura de liber de contract.
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
ACUM 8 ORE
Premier League
Jurgen Klopp, scrisoare emoționantă către un fan al lui Liverpool care suferă de o boală gravă
ACUM 19 ORE