Liverpool pregătește un nou transfer pentru vară și este vorba de un jucător pe care l-a avut ca adversar chiar în weekendul trecut. The Athletic anunță că Jurgen Klopp a fost impresionat de tânărul mijlocaș de la Norwich, Todd Cantwell.
Mijlocașul englez de 21 de ani a atras atenția în acest sezon în ciuda faptului că a evoluat în echipa aflată pe ultimul loc în Premier League. În afara celor de la Liverpool, alte echipe s-au interesat de Cantwell: Manchester City, Tottenham și Manchester United.
Însă Liverpool este în acest moment în pole position după ce a intensificat negocierile în ultimele săptămâni. Cum Norwich va reveni, cel mai probabil, în Championship, Cantwell o va costa pe Liverpool doar 30 de milioane de lire.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
ACUM 13 ORE
Cantwell a marcat 6 goluri și a dat 2 assist-uri în 27 de jocuri în acest sezon pentru Norwich.

Schimbări importante în vară

Dacă în vara trecută a fost liniște la Liverpool, Jurgen Klopp aducând 2 jucători foarte tineri, Harvey Elliott și Sepp Van den Berg, în vară se anunță mult mai multă agitație, urmând să existe și veniri, dar și plecări importante.
Liverpool ar urma să încaseze până la 100 de milioane de euro în vară pentru jucători precum Marko Grujic, Shaqiri, Harry Wilson sau Dejan Lovren. Astfel, pe lângă un transfer pe o sumă importantă, variantele menționate fiind Timo Werner, Jadon Sancho și Kai Havertz, Liverpool va cauta și să se întărească la nivelul lotului prin plecările lui Shaqiri și Lallana, ultimul din postura de liber de contract.
Liga
Barcelona are de unde alege! Nume uriașe pe lista interminabilă de jucători oferiți lui Xavi
19/01/2022 LA 10:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11