În ciuda pandemiei de COVID-19 care a paralizat lumea fotbalului, cluburile continuă să își facă planuri pentru perioada de transferuri și următorul sezon. Borussia Dortmund este unul dintre cluburile extrem de active, pregătind un transfer important pentru vară.
Ferran Torres este jucătorul pe care au pus ochii cei de la Borussia Dortmund iar nemții speră să profite de incertitudinea legată de situația financiară de la Valencia. Deși jucătorul are o clauză de reziliere de 100 de milioane de euro, Valencia nu a reușit să-i prelungească actuala înțelegere care urmează să expire în 2021.
Astfel, cei de la Borussia Dortmund pregătesc o ofertă de 40 de milioane de euro pentru extrema de 20 de ani, anunță Bild.
Transfers
"Transferul lui Mbappe la Real a fost rezolvat!" Cum a afectat pandemia de COVID-19 mutarea
12/04/2020 LA 09:40

Sancho își face bagajele

Venirea lui Ferran Torres la Dortmund nu este însă o certitudine, jucătorul fiind dorit și de Man United, Liverpool, Juventus, Real și Barca. Însă Dortmund speră să le ia fața cu o ofertă clară.
Dortmund și-ar asigura astfel o poziție importantă în primul XI în condițiile în care Jadon Sancho este aproape de despărțirea de clubul german. Man United, Liverpool și Bayern sunt cluburile care îl vor pe englez.
Sancho a marcat 14 goluri în 23 de partide de Bundesliga în acest sezon. Cei de la United sunt considerați principalii favoriți la semnătura englezului care a împlinit 20 de ani în urmă cu 2 săptămâni.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Premier League
Planul lui Manchester United în cazul în care Ronaldo pleacă în iarnă de pe Old Trafford
24/10/2022 LA 11:21
Cupa Mondială FIFA
Selecționerul Angliei îi provoacă pe jucători să își treacă singuri numele în echipa pentru Mondial
25/08/2022 LA 07:14