Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Transferul lui Timo Werner, blocat de pandemie! Motivul pentru care mutarea riscă să pice

Sebastian Ujica

Publicat 12/06/2020 la 12:27 GMT+3

Timo Werner este la un pas de Chelsea, însă mutarea este blocată din cauza pandemiei.

Timo Werner urmează să joace în Premier League, la Chelsea

Credit imagine: Getty Images

Timpul se scurge în defavoarea celor de la Chelsea, club care e hotărâtă să-l aducă în această vară pe Timo Werner. Atacantul german și-a dat acordul pentru transfer iar cei de la Leipzig au fost înștiințați de intenția lui Chelsea de a achita clauza de reziliere.
Însă mutarea este blocată din cauza contextului actual al pandemiei de coronavirus. Restricțiile de călătorie fac dificilă organizarea unui examen medical.

Pandemia blochează transferul lui Werner

Conform jurnalistului Raphael Honigstein de la The Athletic, aceasta este singura problemă care stă în calea transferului. Timo Werner nu poate călători în Marea Britanie în această perioadă, iar echipa medicală a lui Chelsea ar trebui plasată în izolare timp de 14 zile dacă ar face drumul către Germania.
O variantă pentru Chelsea este ca echipa medicală a Federației din Germania să facă testele medicale. Altă variantă ar fi ca Chelsea să aștepte până pe 27 iunie când se termină sezonul în Germania sau până restricțiile vor fi anulate. Însă o astfel de variantă le forțează mâna celor de la Chelsea.
Clauza de reziliere de 53 de milioane de lire expiră luni, pe 15 iunie. După această dată, Chelsea ar trebui să negocieze suma de transfer cu Leipzig iar clubul german poate cere o sumă mai mare de bani. Așadar, Chelsea ar putea să plătească în acest weekend clauza de reziliere a contractului lui Werner fără ca acesta să aibă vizita medicală efectuată.
În ciuda crizei financiare cauzată de pandemia de coronavirus, Chelsea profită de faptul că a avut interdicție la transferuri și că încasează bani de pe urma vânzărilor lui Eden Hazard la Real Madrid și Alvaro Morata la Chelsea. De asemenea, Chelsea va mai încasa 13.5 milioane de euro de la Atalanta, clubul italian anunțând că va activa clauza de cumpărare definitivă a lui Mario Pasalic, jucător care e în prezent doar împrumutat la Atalanta.
Timo Werner are 25 de goluri în 30 de partide de Bundesliga în acest sezon.
picture

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo