Mijlocașul de doar 20 de ani al celor de la Benfica, Gedson Fernandes, este aproape de un transfer în Premier League! Jucătorul are o clauză de reziliere de 120 de milioane de euro, însă acest lucru nu i-a deznădăjduit pe cei de la Everton și West Ham, cluburile cele mai interesate de transferul portughezului care a fost și pe lista lui Solskjaer la Man United.
Pe pagina de Facebook Eurosport puteți vedea în fiecare luni și vineri, de la ora 18.00, analiza celor mai tari transferuri din Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga și Ligue 1.

Everton e favorită

Liga Campionilor UEFA
Tatăl lui Luis Diaz dezvăluie secretul starului de la Liverpool: "Am crezut că va muri"
ACUM 3 ORE
David Ornstein de la The Athletic scrie că Everton este în pole position pentru a-l aduce pe Fernandes. Nu ar fi nevoiți să plătească întreaga sumă, ci l-ar aduce pe jucător sub formă de împrumut pentru 18 luni, cu o clauză care obligă clubul din Liverpool să plătească suma de 40 de milioane de euro în vara lui 2021.
Plecarea lui Gedson Fernandes în această este o certitudine în condițiile în care acesta s-a certat cu antrenorul echipei, Bruno Lage, și nu a jucat în ultimele 7 partide al celor de la Benfica. El este considerat unul dintre cei mai promițători jucători ai Portugaliei, fiind unul dintre jucătorii importanți ai naționalei de tineret.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti a dezvăluit motivele de răzbunare în fața lui Liverpool: "Au fost două tragedii"
IERI LA 09:39
Ligue 1
Mbappe a spus de ce în 2021 a vrut să plece la Real, iar acum a refuzat! Cu ce alt club a negociat
IERI LA 04:56