Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un jucător de la Man City știe cine poate să-l înlocuiască pe Kun Aguero: "Are ceva din Lewandowski"

Sebastian Ujica

Publicat 19/04/2020 la 12:10 GMT+3

Mijlocașul celor de la Manchester City, Ilkay Gundogan, consideră că Raul Jimenez poate fi o soluție foarte bună pentru atacul echipei lui Pep Guardiola.

Ilkay Gundogan of Manchester City celebrates after scoring his team's first goal with team mates during the FA Cup Fourth Round match between Manchester City and Fulham at Etihad Stadium on January 26, 2020 in Manchester, England.

Credit imagine: Getty Images

Ilkay Gundogan face lobby pentru transferul lui Raul Jimenez la Manchester City. Mijlocașul german a fost întrebat despre atacanții de top din Premier League și l-a menționat pe Jimenez.
Gundogan l-a comparat pe atacantul mexican cu Robert Lewandowski, alături de care Gundogan a jucat la Borussia Dortmund. Jimenez a marcat 22 de goluri în 44 de partide în acest sezon și a fost decisiv în cele 2 victorii obținute de Wolves în acest sezon în fața lui City.
Cred că are tot ce îi este necesar unui atacant de clasă mondială. Este mobil, dar și puternic fizic, talentat și cu o tehnică bună cu mingea. Mi-l imaginez jucând alături de noi. Poate că încă nu este la acest nivel, dar îmi aduce aminte puțin de Robert Lewandowski pentru că am jucat alături de el. În ceea ce privește stilul cred că are un potențial foarte mare
Uneori este dificil să prezici (cum va progresa un jucător). Un jucător poate avea toate calitățile și tot ce este necesar pentru o echipă de top 6 sau să evolueze la cele mai bune echipe din lume, dar uneori se întâmplă și alteori nu funcționează. Nu este doar din vina jucătorului sau a clubului, uneori ține de mediu, de momentul greșit, este dificil de prezis, dar cred că Jimenez ar putea să joace în oricare din echipele de top 6 și s-ar descurca bine
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo