Inter Milano este pe primul loc în Serie A după 15 etape, cu 2 puncte peste Juventus, iar marea surpriză din echipa lui Antonio Conte a fost Lautaro Martinez. Acesta a impresionat și în UEFA Champions League în ciuda eliminării celor de la Inter încă din faza grupelor.
Lautaro a marcat în înfrângere cu 2-1 a celor de la Inter de pe Camp Nou din octombrie și a pasat la golul lui Lukaku din înfrângerea la același scor din partida retur. Cei de la Barcelona au admis că sunt interesați de transferul argentinianului de 22 de ani.

Negociază cu Inter

Fotbal
Start de vis! Echipele din TOP 5 campionate din Europa care încă nu au pierdut în acest sezon
20/09/2022 LA 06:16
Interesul celor de la Barcelona este folosit de Lautaro Martinez în negocierile cu cei de la Inter! Catalanii de la Sport scriu că agenții jucătorului negociază cu oficialii lui Inter un nou contract în contextul interesului din Spania.
Momentan, cele două părți nu au ajuns la un acord. Lautaro dorește dublarea salariului, cel care este de 2 milioane de euro în acest moment. Însă cei de la Inter ar prefera o creștere progresivă pe durata contractului.
O altă neînțelegere este legată de clauza de reziliere. Cei de la Inter doresc ca această să fie mărită la 200 de milioane de euro, în timp ce agenții jucătorului doresc să rămână de 111 milioane de euro, ca în prezent.
Serie A
5 motive pentru care Serie A este cel mai imprevizibil campionat din Europa
19/09/2022 LA 11:24
Premier League
Tottenham, de neînvins în Premier League! Spurs a trecut fără probleme de Leicester
17/09/2022 LA 18:24