Inter Milano este pe primul loc în Serie A după 15 etape, cu 2 puncte peste Juventus, iar marea surpriză din echipa lui Antonio Conte a fost Lautaro Martinez. Acesta a impresionat și în UEFA Champions League în ciuda eliminării celor de la Inter încă din faza grupelor.
Lautaro a marcat în înfrângere cu 2-1 a celor de la Inter de pe Camp Nou din octombrie și a pasat la golul lui Lukaku din înfrângerea la același scor din partida retur. Cei de la Barcelona au admis că sunt interesați de transferul argentinianului de 22 de ani.

Negociază cu Inter

Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
25/09/2021 LA 14:49
Interesul celor de la Barcelona este folosit de Lautaro Martinez în negocierile cu cei de la Inter! Catalanii de la Sport scriu că agenții jucătorului negociază cu oficialii lui Inter un nou contract în contextul interesului din Spania.
Momentan, cele două părți nu au ajuns la un acord. Lautaro dorește dublarea salariului, cel care este de 2 milioane de euro în acest moment. Însă cei de la Inter ar prefera o creștere progresivă pe durata contractului.
O altă neînțelegere este legată de clauza de reziliere. Cei de la Inter doresc ca această să fie mărită la 200 de milioane de euro, în timp ce agenții jucătorului doresc să rămână de 111 milioane de euro, ca în prezent.
Ligue 1
Messi, o dezamăgire la PSG. Total neașteptat: cum arată în acest moment cotele pentru Balonul de Aur
25/09/2021 LA 10:18
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
24/09/2021 LA 07:45