Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Xavi a explicat de ce crede că Barcelona nu trebuie să-l cumpere pe Sadio Mane

Sebastian Ujica

Publicat 17/05/2020 la 16:19 GMT+3

Legenda Barcelonei crede că Mane sau Aubameyang ar avea probleme mari de adaptare la Barcelona.

Xavi

Credit imagine: SID

Xavi le-a recomandat celor de la FC Barcelona să nu-i transfere pe Pierre-Emerick Aubameyang de la Arsenal sau pe Sadio Mane de la Liverpool. Xavi a fost dorit în iarnă de Barcelona ca antrenor după demiterea lui Ernesto Valverde, însă a fost ales Quique Setien până la urmă.
Fanii Barcei anticipează însă o revenire a lui Xavi în viitorul apropiat, din postura de antrenor.

Explicația lui Xavi

Până să o preia pe Barcelona, Xavi are grijă de fostul club în alt mod. El i-a sfătuit să nu transfere 2 dintre cei mai buni jucători din lume în ultimul an: Sadio Mane și Aubameyang.
Xavi este convins că cei doi ar avea probleme de adaptare la Barcelona. Dintre cei doi, Aubameyang este numele mai des menționat la Barcelona, mai ales că atacantul gabonez mai are doar 1 an de contract cu Arsenal și nu există semne că îl va prelungi.
Mane și Aubameyang te pot ucide pe spațiu liber. Însă Barcelona are nevoie de jucători care știu să joace pe spații mici. Mă gândesc acum la un jucător care s-ar adapta ușor la Barcelona și nu e ușor să găsesc unul. Samuel Eto'o a fost perfect, așa cum e acum Luis Suarez
În ceea ce privește strict fotbalul, (Neymar) este în primii 3 sau 5 din lume. Sper să se întoarcă la Barcelona. A fost colegul meu, știu că ar adăuga mult la jocul echipei. Un caracter pozitiv. Ar fi un transfer extraordinar pentru că este jucător determinant
Player's Cut
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo