Xavi le-a recomandat celor de la FC Barcelona să nu-i transfere pe Pierre-Emerick Aubameyang de la Arsenal sau pe Sadio Mane de la Liverpool. Xavi a fost dorit în iarnă de Barcelona ca antrenor după demiterea lui Ernesto Valverde, însă a fost ales Quique Setien până la urmă.
Fanii Barcei anticipează însă o revenire a lui Xavi în viitorul apropiat, din postura de antrenor.

Explicația lui Xavi

Fotbal
Cum a devenit Xavi favoritul numărul unu la banca Barcelonei. Laporta a ridicat "blocada"
ACUM 13 ORE
Până să o preia pe Barcelona, Xavi are grijă de fostul club în alt mod. El i-a sfătuit să nu transfere 2 dintre cei mai buni jucători din lume în ultimul an: Sadio Mane și Aubameyang.
Xavi este convins că cei doi ar avea probleme de adaptare la Barcelona. Dintre cei doi, Aubameyang este numele mai des menționat la Barcelona, mai ales că atacantul gabonez mai are doar 1 an de contract cu Arsenal și nu există semne că îl va prelungi.
Mane și Aubameyang te pot ucide pe spațiu liber. Însă Barcelona are nevoie de jucători care știu să joace pe spații mici. Mă gândesc acum la un jucător care s-ar adapta ușor la Barcelona și nu e ușor să găsesc unul. Samuel Eto'o a fost perfect, așa cum e acum Luis Suarez
În ceea ce privește strict fotbalul, (Neymar) este în primii 3 sau 5 din lume. Sper să se întoarcă la Barcelona. A fost colegul meu, știu că ar adăuga mult la jocul echipei. Un caracter pozitiv. Ar fi un transfer extraordinar pentru că este jucător determinant
https://i.eurosport.com/2020/05/16/2819745.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
"Impotenta Barcelona", doar egal la Cadiz. Decizia lui Laporta în privința lui Koeman
ACUM 18 ORE
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
22/09/2021 LA 08:16