Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate
Promo
Ad
În direct
Actualizări în direct

Deadline day! Toate transferurile din ultima zi de mercato a verii sunt aici

Bianca Dumitru
De
Bianca Dumitru
Actualizat 02/09/2022 la 00:46 GMT+3
Arthur Melo, la Liverpool
Șefii de pe Anfield au bătut palma cu cei de la Juventus pentru împrumutul lui Arthur Melo până în vara anului 2023. Ulterior, brazilianul se va întoarce la Torino, în contract nefiind inclusă nicio opțiune de cumpărare definitivă.
Everton l-a luat pe Garner
Manchester United s-a despărțit în ultima zi a perioadei de mercato din această vară de James Garner, care a semnat cu Everton. Clubul de pe Goodison Park a plătit 17,4 milioane de euro în schimbul mijlocașului de 21 de ani.
Acerbi, împrumutat de Lazio la Inter
Fundașul central va evolua timp de un an pentru gruparea de pe Giuseppe Meazza și va purta tricoul cu numărul 15. Italianul a fost un jucător de bază pentru trupa din capitală, alături de care a petrecut patru ani.
Acerbi va juca un an pentru Inter și poate debuta chiar în derby-ul în fața celor de la AC Milan.
Denis Zakaria, împrumutat de Juventus la Chelsea
Elvețianul va ajunge pe Stamford Bridge, după cele două tabere au ajuns la un acord pentru împrumutul său. Dacă londonezii vor să îl transfere definitiv pe mijlocaș, vor fi nevoiță să achite axproximativ 35 de milioane de euro în contul torinezilor.
Jucătorul de 25 de ani va ajunge în Premier League la doar jumătate de an după ce a fost cumpărat de Juventus de la Borussia Monchengladbach.
Julian Draxler, împrumutat de Benfica
Paris Saint-Germain a ajuns la un acord cu portughezii pentru jucătorul german, iar lusitanii vor plăti 2,5 milioane de euro trupei din hexagon. Nu există nicio opțiune de cumpărare pentru transferul definitiv al fotbalistului de 28 de ani.
Draxler se va întoarce pe Parc des Princes la sfârșitul acestui sezon.
Depay, aproape de o mutare la Chelsea
Jucătorul olandez se poate despărți în cele din urmă de Barcelona în această vară, după întreaga telenovelă creată în jurul său. Potrivit lui Pete O'Rourke, Memphis a primit un contract valabil pe un an din partea londonezilor și este gata să accepte oferta.
Batavul a fost asociat în ultimele zile ale perioade de mercato cu echipe precum Sevilla, Real Sociedad, Olympique Marseiile și Chelsea.
Martin Dubravka, împrumutat la Manchester United
Trupa de pe Old Trafford și Newcastle au ajuns la un acord pentru împrumutul portarului slovac pentru următorul sezon. ''Diavolii roșii'' vor achita 2,3 milioane de euro în contul ''coțofenelor'', iar în cazul în care vor dori să îl transfere definitiv pe Dubravka vor fi nevoiți să plătească 7 milioane de euro.
Goalkeeper-ul de 33 de ani a fost prezentat oficial în Manchester, unde va fi a doua opțiune a lui Erik ten Hag. David De Gea va rămâne portarul principal de pe Old Trafford.
Bryan Gil nu mai pleacă la Valencia
Valencia și Tottenham au negociat în această vară un posibil transfer al lui Bryan Gil, care a fost împrumutat în echipa lui Gattuso în prima jumătate a acestui an.
Jurnalistul Fabrizio Romano a anunțat că discuțiile dintre cele două cluburi s-au încheiat fără un acord, noul atacant al Valenciei urmând a fi Justin Kluivert.
Frenkie de Jong rămâne pe Camp Nou
Deși a încercat să-l transfere în această perioadă de mercato, Barcelona nu se va despărți de Frenkie de Jong, cel puțin până la iarnă.
Olandezul a refuzat în repetate rânduri să plece la Manchester United, unde a fost dorit insistent, și se pare că nu va ajunge nici la Chelsea, nedorind să plece de pe Camp Nou.
Diallo, la RB Leipzig
Abou Diallo a fost împrumutat de PSG la RB Leipzig pentru sezonul 2022/23, în contract existând și o opțiune pentru un transfer definitiv, care se ridică la suma de 25 de milioane de euro.
Southampton își dorește un fundaș din Bundesliga
Conducerea "sfinților" se află în discuții pentru aducerea lui Maxence Lacroix de la Wolfsburg, însă va fi destul de dificil, pentru că nemții își doresc o sumă importantă în schimbul său.
Francezul de 22 ani e piesă de bază în defensiva lui Wolfsburg și dacă nu va putea fi adus pe Saint Mary's Stadium, Southampton se va orienta către Duje Caleta-Car de la Marseille.
Memphis Depay va rămâne, cel mai probabil, pe Camp Nou
Cu Aubameyang ca și cedat la Chelsea, catalanii vor miza poate mai mult pe Memphis Depay, în cazul în care va rămâne în cele din urmă la echipă.
Actele pentru a rezilia contractul cu Barça sunt pregătite, însă se va apela la acestea doar dacă olandezul va primi o ofertă pe placul său în ultimele ore rămase din fereastra de transferuri, ceea ce pare tot mai puțin probabil.
Leeds își întărește lotul cu un atacant din Ligue 1!
Senegalezul Bamba Dieng este foarte aproape de a sosi în Premier League. Trupa lui Jesse Marsch s-a înțeles să îl cumpere de la Marseille în schimbul sumei de aproximativ 10 milioane de euro.
Cu 11 selecții în naționala africană, atacantul de 22 de ani nu a jucat niciun minut în actualul sezon pentru OM, însă în 2020/21 a bifat 36 de jocuri în care a marcat de 8 ori și a oferit 3 pase decisive.
Marcos Alonso, inclus în tranzacția dintre Barça și Chelsea pentru Aubameyang
Cele două cluburi s-ar fi înțeles pentru cedarea lui Aubameyang pe Stamford Bridge în schimbul a 14 milioane de euro, alături de mutarea lui Marcos Alonso în tabăra catalanilor.
Fundașul stânga spaniol va avea concurență serioasă pe post, pe Jordi Alba și tânărul Alejandro Balde.
Barcelona e aproape de a aduce un jucător crescut în La Masia
Héctor Bellerín urmează să-și încheie contractul cu Arsenal și va sosi pe Camp Nou din postura de jucător liber. Astfel, Barcelona și-ar acoperi postul de fundaș dreapta.
Spaniolul a jucat ultima dată tot în La Liga, în tricoul celor de la Betis sub formă de împrumut și a bifat 32 de prezențe și 5 pase decisive.
Leicester i-a găsit rapid înlocuitor lui Wesley Fofana
Conducătorii "vulpilor" s-au orientat rapid după ce l-au vândut pe Fofana la Chelsea și au adus un nou fundaș central.
Belgianul Wout Faes este noul fundaș al lui Brendan Rodgers pentru o perioadă de 5 sezoane. Reims va primi 20 de milioane de euro în schimbul său.
Arsenal încearcă să-l transfere pe fotbalistul care le-a marcat aseară
Londonezii încearcă să aducă pe ultima sută de metri un mijlocaș defensiv. Brazilianul Douglas Luiz este ținta "tunarilor", mai ales după ce a înscris ieri în poarta lui Ramsdale la un minut după intrarea pe teren.
Mutarea lui Jordi Alba la Inter a intrat în impas
Deși presa spaniolă îl dădea ca și plecat pe Giuseppe Meazza, împrumutul lui Jordi Alba la Inter pare să nu fie încă o tranzacție finalizată. Nerazzurrii nu par încântați de faptul că ar trebui să achite o parte din salariul jucătorului.
Barcelona își dorește să scape de un procent semnificativ din salariul acestuia pentru a putea anunța alte mutări.
Martin Braithwaite rămâne în Barcelona
Atacantul celor de la FC Barcelona va rezilia azi contractul cu trupa lui Xavi, însă s-a înțeles cu Espanyol.
Danezul va semna un contract valabil pe trei sezoane, până în vara anului 2025 și are timp să-și reintre în formă pentru a putea fi din nou titular la echipa națională, mai ales la Campionatul Mondial din Qatar.
Transfer surprinzător pentru Liverpool chiar în ultima zi de mercato
Conform jurnalistului specializat în transferuri, Fabrizio Romano, Arthur Melo este în drum spre Anglia pentru a semna un contract cu Liverpool.
Fotbalistul cumpărat în 2020 de la Barcelona de către Juventus cu 76 de milioane de euro va fi împrumutat către finalista Champions League. Brazilianul nu a mai jucat pentru torinezi din luna mai.
Împrumutul este valabil până la finalul sezonului și nu va exista o clauză de cumpărare definitivă.