Aproximativ 6 milioane de euro plătesc turcii pentru românul care a fost deja prezentat la Galata, bani din care Hagi va primi 30%, conform procentului pe care l-a păstrat atunci când l-a lăsat pe Cicâldău să plece de la Viitorul la Craiova.

Reacția lui Adi Mutu după transferul lui Cicâldău

Adi Mutu, antrenorul lui FC U Craiova a vorbit într-o conferință de presă despre transferul lui Cicâldău la Galatasaray.
Ukrainian Premier League
Mircea Lucescu, victorie obținută în minutul 90+7 cu Dinamo Kiev: "Au fost emoţii puternice!"
ACUM 5 ORE
"Alex era unul dintre cele mai buni jucători din campionatul nostru. Dacă va fi un pas înainte sau unul înapoi, asta nu depinde decât de el și de cum se va impune la Galatasaray.
Transferul în sine nu înseamnă, practic, nimic! E doar o oportunitate pe care viața i-o oferă, dar acum să vedem cât va fi în stare să profite de ea.
Eu cred că Alex are capacitățile necesare să facă față la Galatasaray, însă cum va evolua la echipă... asta va ține numai de el", a spus Mutu în conferința de presă.
Alex Cicâldău este evaluat la 6,5 milioane de euro de site-ul Transfermarkt. Fotbalistul este un produs al Academiei Gheorghe Hagi, de unde a fost cumpărat de Universitatea Craiova pentru 1 milion de euro.
43 de meciuri a jucat Cicâldău pentru Craiova sezonul trecut în toate competițiile, a marcat 12 goluri și a oferit 4 pase de gol.
Eredivisie
Ajax a făcut scorul sezonului în Olanda! "Lăncierii" au avut 8 jucători pe lista marcatorilor
ACUM 6 ORE
Romanian Liga I
Vali Crețu a explicat cum a obținut penalty-ul din care a înscris Keșeru: "Am fost mai șmecher"
ACUM 6 ORE