O scădere a prețurilor cu cel puțin 30%

Vara trecută, aproape de sfârșitul perioadei de transferuri, PSG și Inter au căzut de acord cu împrumutul italianului și au stabilit o opțiune de cumpărare de 70 de milioane de euro. Părea la acea vreme un preț corect pentru un adevărat ”număr 9” care a înscris constant la Inter și care urma să nu dezamăgească nici la Paris. Însă de pe 2 septembrie 2019 până pe 31 mai 2020 au trecut nouă luni iar piața transferurilor s-a schimbat semnificativ. Acel acord nu mai putea fi valabil în situația actuală iar suma finală a fost cu 20 de milioane de euro mai mică.
Astfel, este vorba de o scădere cu 30% din valoarea aproximată acum mai puțin de un an, un procent care ar putea fi luat ca exemplu pentru viitoarele transferuri ale marilor cluburi în această perioadă, consideră jurnaliștii spanioli.
Liga
Primul pas pe care Real Madrid o să-l facă după finala Champions League! Pentru cine începe asaltul
ACUM 8 MINUTE

Puterea celor de la PSG

În timp ce unele cluburi, precum Real Madrid, iau în calcul să nu facă niciun transfer în această vară din cauza pandemiei de coronavirus, clubul condus de Nasser Al-Khelafi este primul care a făcut o mișcare și a cheltuit 50 de milioane de euro. Astfel, dintre toate cluburile, parizienii au fost cei care au ”aruncat” cu bani când toată lumea încearcă să facă economiii pe cât posibil, ceea ce nu poate fi văzut decât o demonstrație de forță.

Inter, Lautaro Martinez și Barcelona

Operațiunea Icardi nu are legătură cu posibila plecare a lui Lautaro Martinez de la Inter Milano. Vânzarea lui Icardi i-a lăsat pe cei de la Inter într-o poziție mai puternică în negocierile cu Barcelona și se pare că negocierile s-au complicat. Clauza de 111 milioane pare prea mare în situația actuală iar Barcelona va încerca să adauge și un jucător pentru a finaliza transferul. Inter, cu bani în cont și fără Icardi, va fi mai dependentă de acum de Lautaro.

Cavani este liber


Cu Icardi asigurat, PSG are acum un trident extrem de periculos format din Neymar, Icardi și Mbappe. Astfel, Cavani, al cărui contract expiră într-o lună, poate să părăsească într-un final Parc des Princes. Deși are 33 de ani, uruguayanul aduce garanția golurilor cu el în continuare și va stârni cu siguranță interesul mai multor cluburi. Am putea vedea din nou discuțiile legate de Atletico Madrid sau chiar, de ce nu, Newcastle.
Liga Campionilor UEFA
Liverpool - Real Madrid, LIVE TEXT de la 22:00 | E ziua finalei Champions League! Tot ce e de știut
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
ACUM 12 ORE