Dorit cu orice preț de fostul antrenor al Craiovei, Dan Nistor va merge în cele din urmă la formația olteană, chiar dacă Pițurcă a plecat.
Conform Digi Sport, Dinamo a acceptat oferta din Bănie, urmând a încasa 300.000 de euro în schimbul transferului. Nistor nu era foarte convins să semneze, dar conducerea din Ștefan cel Mare i-a transmis că ar fi în beneficiul tuturor să accepte.
Craiova a plusat pentru a-l convinge pe mijlocaș: i-a oferit un contract pe trei ani și un salariu extrem de motivant: 14.000 de euro/lună. În plus, lucrul care a contat cel mai mult în convingerea jucătorului a fost reprezentat de prima de instalare: 120.000 de euro.
World Cup Qualification CONMEBOL
Imagini groaznice în Ecuador-Brazilia! Cunha, făcut KO de o intrare criminală a portarului advers
ACUM 6 ORE

Nistor, înlocuitor pentru Cicâldău?

Așa cum Eurosport v-a anunțat ieri în exclusivitate, relația dintre Pițurcă și Rotaru a devenit una extrem de rece după ce patronul Craiovei nu a fost de acord cu salariul cerut de Valerică Găman, unul dintre preferații tehnicianului.
Lucrurile au ajuns într-un punct de fierbere în momentul în care Piți a înțeles că aducerea lui Nistor, pe care o voia neapărat, e făcută pentru a avea o soluție de rezervă pentru Cicâldău. Acesta e cel mai bun produs de export al Craiovei și conducerea a primit de curând o ofertă extrem de tentantă pe numele său, căreia e decisă să îi dea curs.
Pițurcă voia o linie de mijloc cu Nistor și Cicâldău în centru, care ar fi devenit din punctul său de vedere cea mai puternică din Liga 1. În schimb, șefii oltenilor acceptaseră fără rezerve să negocieze pentru căpitanul dinamovist tocmai pentru a fi acoperiți în cazul în care Cicâldău pleacă.
Astfel, deși fostul selecționer a părăsit Bănia, Rotaru a avut tot interesul să continue negocierile pentru Nistor, căruia i-a oferit condiții financiare excelente.
Liga
Stadionul Barcelonei și-ar putea schimba denumirea! Catalanii, gata să accepte din motive financiare
ACUM 7 ORE
Bundesliga
Ce atacant din Premier League urmărește cu atenție Erling Haaland? "E cel mai bun din lume la asta"
ACUM 10 ORE