În ultima perioadă, s-a vorbit intens despre plecarea francezului de la United, ajungându-se inclusiv la speculații privind accidentarea sa, care ar fi fost de fapt doar un pretext.
Cu Watford, sportivul din Hexagon a revenit pe teren, iar agentul său, Mino Raiola, a ieșit public să vorbească despre atașamentul jucătorului pentru culorile lui United.
"Vrea să continue și să câștige trofee cu clubul", a spus Raiola, lucru care l-a înfuriat pe Garry Neville.
Cupa Mondială FIFA
Luis Enrique, mulțumit cu remiza dintre Spania & Germania la Cupa Mondială: "Vom fi primii în grupă"
ACUM 7 ORE
Legendarul fundaș dreapta al "diavolilor" consideră că Raiola este cel care l-a influențat decisiv pe Pogba în ultimii ani, astfel încât francezul s-a gândit mult mai des la un transfer decât la ce are de făcut pentru United.
"Aș fi încântat să fie așa, dar nu cred un cuvânt care iese din gura acestui om", a spus Neville, pentru Sky Sports.

Pogba, spre Real Madrid?

Conform Mundo Deportivo, Zidane este conștient că Juventus este și ea cu ochii pe Pogba și nu vrea să îl piardă în fața giganților italieni. Există un respect mutual între agentul lui Pogba, Mino Raiola și Zidane iar acest lucru poate conta la transferul francezului.
Conform presei spaniole, Pogba ar prefera Real Madrid pentru că își dorește să joace în Spania, iar francezul consideră că stilul său de joc s-ar potrivi mai bine la Real. În plus, Zidane este un idol pentru Pogba iar antrenorul Realului a vorbit despre cât de important ar fi mijlocașul lui Man United în echipa sa.
”Pogba este o bestie!”, i-ar fi transmis Zidane lui Florentino Perez. Dar Pogba este dorit nu doar pentru ce face pe teren cât și pentru calitățile sale de lider. Datorită personalității sale, Pogba poate fi valoros pentru tinerele talente care pot să crească lângă el.
În etapa de Boxing Day, Pogba are șanse să fie din primul minut pe teren pentru United, în disputa de pe teren propriu, cu Newcastle. Partida este în direct joi, de la 19:30, pe Eurosport 1.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Cupa Mondială FIFA
"Suntem încă în viață"! Reacțiile din tabăra Germaniei, după remiza contra Spaniei de la Mondial
ACUM 8 ORE
Cupa Mondială FIFA
Spania - Germania 1-1 | Nemții au scos un egal pe final și au în continuare șanse la calificare
ACUM 8 ORE