Liverpool nu va încerca să-l transfere pe Timo Werner luna această când îi expiră clauza de reziliere de 51 de milioane de lire. Liderul din Premier League a suspendat orice activitate pe piața transferurilor până când incertitudinea cauzată de pandemia de COVID-19 va trece, anunță Daily Mail.
Timo Werner are o clauză de reziliere de 51 de milioane de lire care mai este valabilă doar luna această. Dacă nu va fi activată, Leipzig va putea să negocieze o sumă mai mare pentru cedarea golgheterului german.

Stop transferuri

Fotbal
Top 15 fotbaliști ale căror cote de piață au scăzut cel mai mult de la începutul acestui sezon
20/04/2022 LA 06:52
Cei de la Liverpool erau văzuți ca mari favoriți la transferul lui Werner, mai ales după ce jucătorul a admis public că și-ar dori să evolueze pentru Jurgen Klopp. Antrenorul german la rândul său îl apreciază pe jucătorul care a marcat 88 de goluri în 150 de apariții pentru Leipzig.
Decizia celor de la Liverpool de a stop orice mișcare pe piața transferurilor îi afectează și pe jucătorii actualei echipe. Gini Wijnaldum mai are contract până în vara lui 2021 și negocierile pentru prelungirea înțelegerii erau avansate. Cei de la Liverpool vor să-l păstreze pe olandez, însă discuțiile vor fi reluate abia după ce situația va reveni la normal.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Chelsea, gata să-și asume o pierdere financiară pentru a scăpa de Werner! La ce club e dorit neamțul
30/03/2022 LA 11:18
Premier League
Mutu, "cea mai proastă afacere" a lui Abramovich la Chelsea! Cum arată topul transferurilor ratate
05/03/2022 LA 07:12