Nani se pregătește de întoarcerea MLS și, în mod evident, pare să fi mers intens la sală în această peroadă, portughezul uimindu-și fanii cu o fotografie cu corpul său postată pe contul de instagram luni. Mijlocașul portughez zâmbește și se bucură de o perioadă de timp liber. Condiția sa fizică este una impresionantă.
Descrierea lui Nani de la poză este următoarea: ”Atmosferă de zile libere. #MLSisBack #OrlandoCity #relax”. Nani, care s-a menținut mereu în formă pe parcursul carierei, a evoluat în trecut pentru Sporting CP, Manchester United, Valencai sau Lazio. Fanii s-au grăbit să-l complimenteze: ”Dă-mi și mie abdomenul ăla”.
Fostul său coleg de la naționala Portugaliei, Yannick Djalo, a scris: ”Woooow! Omul cu cei mai mari mușchi de când era copil și cu cel mai tare abdomen din lume!”.
Cupa Mondială FIFA
Povestea de film a eroului Argentinei cu strămoși în Scoția! Tatăl său a jucat cu Maradona
ACUM 3 ORE
Nani va reveni la fotbal cu Orlando City săptămâna viitoare pe 9 iulie când sezonul din LMS va începe la Disney World în Florida. Sezonul va fi compus de 54 de meciuri, după ce echipele au apucat să joace doar două partide în martie înainte ca pandemia să oprească fotbalul.
Toatele cele 26 de echipe din conferințele de vest și de est vor fi prezente la complexul Bay Lake și Lake Buena din Florida.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Cupa Mondială FIFA
Lionel Messi a dezvăluit care e marele avantaj al Argentinei în Qatar! "E punctul forte al echipei"
ACUM 3 ORE
Cupa Mondială FIFA
Lionel Messi, record negativ la Campionatul Mondial! E primul jucător din istorie care pățește asta
ACUM 3 ORE