În Anglia, Manchester United și Liverpool se întâlnesc într-o partidă programată duminică de la ora 18:30. În aceeași zi se va disputa și cel mai tare derby al planetei în materie de fotbal: FC Barcelona vs. Real Madrid. Nici Italia și Franța nu stau departe de fotbalul de top: AS Roma întâlnește Napoli în Serie A, iar Marseille se confruntă cu PSG în Ligue 1.
Pariurile online se potrivesc perfect în materie de adrenalină cu fotbalul la cel mai înalt nivel, condimentând spectacolul de pe teren. În acest context, Unibet a pregătit clienților sute de cote la pariuri pentru fiecare meci, iar 3 din cele mai atractive ponturi sunt prezentate mai jos.
Pe lângă șansele de câștig ale biletelor, clienții Unibet pot participa în această perioadă și la campania promoțională la care sunt puse la bătaie autoturisme Audi A4 și alte premii în bani.
Premier League
John Terry, dezvăluiri incredibile despre Mourinho! Ce îi cerea să facă în timpul meciului
IERI LA 17:33

AS Roma - Napoli: oaspeții câștigă, cotă 2.60 la Unibet

Disputat duminică de la ora 19:00, derby-ul din Serie A poate fi urmărit de către români și prin Live Streaming la Unibet, chiar și de pe mobil.
Cu 8 victorii în tot atâtea meciuri, Napoli tocmai a egalat cel mai bun start din istoria clubului. Are și un golaveraj remarcabil: 19 goluri marcate și numai 3 primite. AS Roma nu se află la mare distanță în clasament (locul 4), dar are doar 15 puncte, după 5 victorii și 3 înfrângeri. Recent, formația lui Mourinho a cedat în fața celor de la Juventus.
Dincolo de forma fantastică, Napoli are și istoricul de partea sa: în ultimele trei jocuri cu AS Roma, s-a impus de fiecare dată în mod clar. Astfel, ar putea fi de succes un pariu pe meci câștigat de oaspeți, mai ales că Unibet propune o cotă excelentă pentru un astfel de verdict - 2.60.
https://i.eurosport.com/2021/10/21/3240511.png

FC Barcelona - Real Madrid: X2 și gol la ambele porți, cotă 2.25 la Unibet

La Liga oferă duminică, de la ora 17:15, un nou episod din El Clasico. Meciul poate fi de asemenea urmărit prin Live Streaming de către clienții Unibet.
Învinsă de Espanyol în ultima etapă, Real Madrid (locul 2 în clasament) are acum șansa de a-și lua revanșa cu cea mai puternică formație catalană. Renumele echipei FC Barcelona nu este însă validat de poziția actuală din La Liga - locul 7, la distanță mică totuși de primele poziții din clasament (lupta este extrem de strânsă în prezent).
Ne putem aștepta la un meci echilibrat, dar pare mai probabil ca Real Madrid să nu piardă. Madrilenii au cedat doar o dată în ultimele opt deplasări, în toate competițiile. În ultimele 3 jocuri pe Camp Nou, au plecat de fiecare dată neînvinși. Pentru că precedentele două meciuri dintre Barcelona și Real au consemnat goluri de ambele părți, ar putea fi încercat un bilet cu funcția Creare Pariu, astfel: X2 și gol la ambele porți, cotă 2.25 pe unibet.ro.
https://i.eurosport.com/2021/10/21/3240512.png

Marseille - PSG: oaspeții se impun fără gol primit, cotă 2.90 la Unibet

În Ligue 1, Marseille - PSG este programat duminică, de la ora 21:45 și este, de asemenea live la Unibet. În clasamentul din Franța, PSG conduce ferm, având 27 de puncte, iar Marseille este pe locul 3, cu 10 puncte mai jos. De la PSG se așteaptă spectacol mai ales în ofensivă, dar până acum și defensiva a părut să fie extrem de eficientă. Marseille nu a impresionat - o singură victorie în ultimele 4 jocuri.
În ultimele 8 meciuri cu Marseille, PSG s-a impus fără excepție, în 6 cazuri chiar la zero! Așadar, merită atenție pronosticul victorie PSG fără gol primit, în condițiile în care cota este 2.90 la Unibet.
https://i.eurosport.com/2021/10/21/3240513.png
Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.
Serie A
Mourinho vrea un jucător de la Barcelona! Pentru cine a luat deja legătura cu șefii de pe Camp Nou
22/11/2022 LA 08:17
Serie A
Roma, înfrângere cu 0-1 în Derby della Capitale! Lazio s-a impus și a urcat pe podium în Serie A
06/11/2022 LA 19:01